Virkeä viisikymppinen seura palkitsi

0
Maija Verha suunnisti kesällä peräti neljä SM-mitalia. Hänelle kiertopalkinnot jakoi kilpasuunnistusjaoston puheenjohtaja Timo Penttilä.

Vakka-Rastin juhlavuoden päätöksessä Erämiesten majassa Kalannissa palkittiin seuran tämän vuoden SM-mitalisuunnistajat Maija Verha ja Timo Helin . Muitakin tunnustuksia jaettiin hyvinkin tapahtumien täyteiseltä vuodelta ja muisteltiin mukavia hetkiä rasteilla.

VaRa ei ole muiden seurojen tapaan juurikaan päässyt järjestämään palkintotilaisuuksia. On ollut ikävä kolmen vuoden paussi koronan takia. Liikuntaa rasteille on onneksi löytynyt sekä johdetusti että omatoimisesti.

Neljän mitalin SM-suunnistaja Maija Verha sai kaksikin kiertopalkintoa. Toisen lopullisesti viiden vuoden vauhdilla ja toiseen lasipystiin ensimmäisen kiinnityksen. Myös Timo Helin nousi kesällä hienosti SM-mitalistien kovaan joukkoon kahdella valtakunnan palkinnolla.

Varsinais-Suomen mestaruussuunnistuksen pisteiden kiertopalkinnon jakoivat Tuulikki Karru ja Leo Koistinen . Seuran pääsarjan kiertopalkinnon suunnisti Jussi Merilahti ja erityispalkinnon kestävyydestä ansaitsi Ilpo Wallin . Nuorimpien mitaleja saivat Viola ja Voitto Pärkö .

Aktiivisimpina Vakka-kuntorastien osanottajina kannustettiin Anneli ja Markku Heikkilää , Rasmus Ruusuvuorta ja Markku Rostenia . He kiersivät rasteillen kesän kaikki 22 tapahtumaa.

– On ollut hieno, tapahtumien täyteinen 50-vuotisjuhlavuosi. Koulutuksessa aikuisten kurssi oli varsin kansainvälinen. Ekaa kertaa Vakka-Rastin historiassa kurssilla opastettiin osanottajia englannin kielellä, kertasi puheenjohtaja Heli Jalava .

– Nuorisojaosto järjesti myös maksuttoman alkeiskurssin lapsille. Intoa riitti ja saimme onneksemme huippusuunnistaja Elsa Ankelon pitämään suunnistuskoulua koko kesän ajaksi.

Puheenjohtaja Jalava kertasi peräti kahdeksan VaRa-joukkueen Lukkari-Jukolan muistoja Mynämäestä. Kilpasaavutuksissa kruununa olivat SM-mitalit. Heinäkuussa pidettiin isot Varsinais-Suomen Rastipäivät Lokalahdella ja elokuussa jäsenjuhlat Pyhämaassa.

– Näiden lisäksi on järjestetty paljon perinteisiä liikuntatapahtumia, polkujuoksuja ja äitienpäivän valokuvasuunnistusta. On mukavaa, kun seuramme on näin vetreä viisikymppinen.

Veijo Viitanen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän