B-nuorille ringettetappio

0
Lokakuun alussa UJK hävisi valkopaitaiselle BR:lle tiukassa pelissä maalilla, sunnuntaina on mahdollisuus ottaa revanssi.

Ringeten B-nuorten SM-sarja on UJK:n osalta alkanut kahdella vierastappiolla. Ennen joulua UJK hävisi selvästi Haukoille Järvenpäässä, viime viikonloppuna Lahti oli kotonaan parempi lukemin 6–2.

Sunnuntaina Lahti meni johtoon jo pelin toisella minuutilla, UJK vastasi tasoitusmaalilla toisessa erässä, kun peliä oli pelattu reilu 21 minuuttia. Sen jälkeen pelattiin ilman maaleja aina kolmannen erän loppupuolelle asti.

Kotijoukkue siirtyi johtoon minuutti ennen erän loppua ja ratkaisi pelin päätöserän alussa kahdella pikamaalilla. Viimeisen 1,5 minuutin aikana tehtiin vielä kolme maalia, kahdesta vastasi kotijoukkue, yhdestä UJK ja niin päädyttiin loppunumeroihin.

UJK:n molemmat maalit viimeisteli Katarina Maikola , syöttöpisteitä maaleista kirjasivat Tytti Suominen kaksi sekä Siiri Nousiainen ja Emma Usvala yhden.

UJK:n maalissa Emilia Kalliota kohti lauottiin 47 kertaa, UJK sai maalilaukauksia aikaan yli 60, mutta teho oli kotijoukkuetta huonompi.

Tulevana viikonloppuna joukkue pääsee esiintymään kotiyleisölle. Lauantaina kello 14.30 vastustajaksi saapuu KaPa-51 Kangasniemeltä ja sunnuntaina kello 17 alkaa ottelu Espoon Blue Ringsiä vastaan.

KaPa on ehtinyt pelata jo neljä ottelua ja saanut niistä kolme pistettä, Blue Ringsillä on kolmesta pelistä neljä pistettä. SM-karsintasarjassa syksyllä UJK hävisi molemmilla tiukan pelin maalilla, KaPalle vieraissa ja BR:lle kotona.

Viikonloppuna myös UJK:n naisten joukkue pelaa kotiottelun, lauantaina kello 18.30 vieraaksi saapuu Järvenpään Haukat. Naiset ehtivät ennen joulua hävitä kaksi ensimmäistä otteluaan, nyt olisi pistetilin avaamisen paikka, sillä syksyn alkusarjassa UJK voitti Järvenpäässä kahdella maalilla.

Jussi Arola