Lemmikkikuva: Reetu rakastaa tyttöjä

0
Reetu on chihuahuan ja maltankoiran risteytys.

Olen ukilaisittain Reetu. Jo kolme ja puoli vuotta ja chihun ja maltan risteytys. Oikean nimeni olen saanut kuuluisan lappilaisen kuvataiteilijan mukaan. Tulin 2-vuotiaana Uuteenkaupunkiin ja valloitin kaikki persoonallani. En turhia hauku. Muutama poika saa kyllä kuulla kunniansa, mutta ne ihanat tytöt….ihan sydän sulaa. Pidän huolta äitiliinistä ja äitiliini minusta. Vaikka olen pieni, jaksan kävellä pitkiä matkoja. Äitiliini antaa mun yleensä päättää mihin suunnataan ja tottakai sinne, missä nää ihanat tyttöset ovat tassutelleet.

Voit lähettää oman lemmikkitarinasi ja kuvan osoitteeseen: toimitus@uudenkaupunginsanomat.fi ja/tai videon Whatsappilla numeroon 050 4703300. Kuvan lähettäjä palkitaan pienellä palkinnolla. Palkinnon voi noutaa yhteistyökumppaniltamme Lemmikkipuodista.