Naisille ja nuorille avauspisteet ringetessä

0
Sunnuntain ottelun kolmannessa erässä Pihla Suominen (10) murtautui hienosti puolustajan ohi maalille, mutta ei onnistunut viimeistelyssä. Taustalla Tytti Suominen (22).

Lauantai oli hyvä päivä ringetessä, kun sekä UJK:n naisten joukkue ykkössarjassa että B-nuorten joukkue SM-sarjassa nappasivat komeat voitot. B-nuorten sunnuntain peli sen sijaan kääntyi päätöserässä tappioksi.

Naiset kohtasivat lauantaina Järvenpään Haukat. Karsintasarjassa UJK voitti vieraissa tekemällä kymmenen maalia. Samaan UJK pystyi nytkin, mutta vieraat osuivat nyt vain kerran, kun kotonaan lokakuussa onnistuivat tekemään kahdeksan.

UJK aloitti maalinteon jo toisella minuutilla ja johti puolivälissä 4–0. Haukkojen ainoa maali kolmannen erän alussa ei pelin painopistettä kääntänyt, päinvastoin, UJK innostui lopussa tihentämään maalitehtailuaan.

Senni Komulainen , Fanni Elo ja Teresa Tapani osuivat kahdesti, Tanja Nyberg , Maria Luoto , Susanna Laurell ja Jenny Niskanen kerran. Jemina Päivöke maalissa torjui yli 30 kertaa.

B-nuoret kohtasivat lauantaina Kangasniemen KaPa-51:n. Vieraat pelottelivat ja menivät johtoon avauserässä, mutta kun UJK toisessa sai pelin kulkemaan, ei voittajasta ollut epäselvyyttä. UJK osui kymmenen kertaa ennen kuin KaPa päätti pelin lohdustusmaaliin.

Katarina Maikola ja Emma Usvala tekivät kumpikin kolme maalia, Pihla Suominen kaksi ja kerran osuivat Aino Grönros ja Lotta Grönros .

Sunnuntaina vastaan asettui yksi sarjan suosikeista, Tuusulan Blue Rings. Ottelu oli kolmen erän jälkeen tasan 2–2, mutta sitten UJK:n peli sekosi ja vieraat karkasivat 5–2-voittoon.

UJK:n peliä sekoittivat lopussa maalivahdin loukkaantuminen ja jäähyt. Emilia Kallio jäi päätöserän alussa BR:n hyökkääjän ja UJK:n puolustajan jyräämäksi ja joutui jättämään kentän.

Hetkeä myöhemmin UJK joutui kahden pelaajan alivoimalle ja BR syötteli taitavasti vapaan paikan maalin kulmalle ja heti perään yhden ylivoimalla se onnistui uudelleen. Pari minuuttia myöhemmin se teki päätösnumerot, jälleen ylivoimalla. BR:n avausmaalia lukuun ottamatta kaikki pelin maalit syntyivät jäähyjen aikana.

Katarina Maikola vastasi UJK:n osumista.

B-nuorten SM-sarjassa ei alkupelien jälkeen ole enää kaikki pelinsä voittanutta joukkuetta, kuten ei myöskään kaikki pelinsä hävinnyttä eli sarja on tasainen. B-nuoret kohtaavat lauantaina kotonaan tasapisteissä olevan Järvenpään Haukat ja sunnuntaina matkaavat Espooseen kaksi pistettä edellä olevan EKS:n vieraaksi.

Naisten ykkösen kärkipaikalla on tässä vaiheessa FoPS, joka on voittanut kaikki neljä peliään. Naiset kohtaavat keskiviikkona vieraspelissä juuri Forssan ja viikonlopun vieraspelimatkalla ensin lauantaina Kangasniemen ja sunnuntaina Lapinlahden.