Pääseekö Wintterissä kuntosalilta uimaan?

0
Kuntosali sijoittuu Wintterissä uimahallin naapuriin.

Uudenkaupungin uimahallissa käy paljon vakinaisia asiakkaita. Osa heistä käy säännöllisesti kuntosalilla ja vielä sen päälle uimassa. Vakiokävijät ovat miettineet, minkälainen uudesta uimahallista tulee ja pääseekö kuntosalilta siellä uimaan yhtä kätevästi kuin nykyisessä uimahallissa.

Minkälaiset tilat Wintterin uimahalliin rakennetaan, liikuntapalvelujen vastaava Taru Joutsa-Huutola?

– Uimahalliin tulee neljä erilaista allasta. Wintterinuudenkaupunginwintteri.fi-verkkosivuilta löytyy piirros uimahallin tiloista.

– Pyrimme siihen, että niin uimahalli kuin kuntosali ja saunan käyttö palvelisivat asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Suunnitelmat ovat vielä näiltä osin kesken.

Minkälaisia laitteita uuteen kuntosaliin tulee?

– Asiakkaiden toiveena on ollut juoksumatto, joten ainakin se on lisätty välineistöön. Välineistö toki myös nykyaikaistuu verraten tämänhetkiseen. Ihan täysin tarkkaan lukkoon lyötyä ei kaikki vielä ole.

Miten kuntosalille pääsee, sivistyspalvelujen erityisasiantuntija Inkeri Parviainen?

– Wintteriin on tarkoitus hankkia toimiva ja laadukas tilavarausjärjestelmä, jonka kautta talon ulkopuoliset voivat varata tiloja kokouksiin, liikuntaan ja harrastuksiin. Hakusessa on järjestelmä, jolla pystyisi tällaisen monitoimijatalon varaukset hoitamaan.

Milloin uimahalli valmistuu?

– Monitoimijatalo Wintteri ja myös uimahalli valmistuvat keväällä 2025.

Teija Uitto

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän