Päätoimittaja pesänjakajana

0

Vaalien lähestyessä on tämän lehden päätoimittaja ryhtynyt jakamaan veljeni Ilkan useissa vaaleissa saamaa mittavaa äänisaalista. Äänipotin perilliseksi hän on jo useissa kirjoituksissa ounastellut Keskustan paikallista ehdokasta.

Mauri Kontu on ihan hyvä ehdokas, yrittäjänä varmaan porvarikin, mutta! Mutta ehdolla Keskustan listalla. Uskallan epäillä, että Ilkkaa äänestänyt kokoomuslainen näissä vaaleissa antaisi äänensä ehdokkaalle, jonka edustama puolue on neljä vuotta toiminut vasemmistohallituksen tukipuolueena ja mahdollistanut nykyisen holtittoman talouspolitiikan.

Ilkan tukiyhdistyksessä, Linjanvetäjissä, on keskusteltu paljon tulevista vaaleista. Yhdessä on todettu, ettei yhdistys voi eikä halua lähteä ”testamenttaamaan” Ilkan ääniä kenellekään. Ilkka itsekään ei olisi sitä voinut eikä edes halunnut eläessään tehdä. Äänestäjä tekee oman ratkaisunsa itse ja sitä kunnioitamme.

Kokoomuksella on kevään vaaleissa Varsinais-Suomessa monipuolinen lista, jolta löytyy vahva, osaava ja luotettava ehdokas uskoakseni myös kaikille niille, jotka vuosikymmenien aikana ovat olleet äänellään tukemassa veljeäni.

Riitta Kanerva

Varsinais-Suomen Linjan-vetäjät ry:n puheenjohtaja

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän