Rattijuopumuksia Ugissa ja Vehmaalla

0

Lounais-Suomen poliisi pysäytti alkuviikosta kaksi päihtynyttä kuljettajaa Vakka-Suomen alueella.

Poliisipartio havaitsi sunnuntaiyönä puoli neljän aikaan Uudessakaupungissa Alisenkadulla väärään suuntaan yksisuuntaisella tieosuudella ajaneen henkilöauton. Partio pysäytti auton tarkastusta varten.

Auton kuljettajana toiminut mies puhalsi tarkkuusalkometriin noin 0,8 promillea. Miehelle annettiin sakko rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä heti puolenyön jälkeen poliisipartio pysäytti tarkastusta varten henkilöauton Vehmaalla Vinkkiläntiellä. Auton kuljettajana toiminut mies puhalsi nolla promillea, mutta hänelle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen kannabikselle.

Miestä epäillään rattijuopumuksen lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä huumausaineen käyttörikoksesta. Miehellä oli kyydissä yksi matkustaja.