Ringetessä takana vilkas viikko

0
Katarina Maikola teki sunnuntaina kaksi maalia, mutta lauantain kotipelissä jäi maaleitta. Tämäkin hyvä tilanne kuivui kokoon, kun hänet kampattiin läpiajossa.

Viime viikolla oli ringettekaukaloissa vilkasta. UJK:n naisten joukkue pelasi kolme kertaa ja nappasi kolme pistettä. B-nuorilla oli vaikeampaa ja kumpikin viikonlopun peli kääntyi hyvän alun jälkeen niukaksi tappioksi.

Naiset kävivät torstaina Forssassa sarjakärki FoPS:n vieraana. Kotijoukkue hallitsi alkupeliä ja johti kolmella maalilla viimeiseen erään lähdettäessä. UJK:n kiri oli tuoda tulosta, mutta vahvasta lopusta huolimatta pisteet jäivät Forssaan lukemin 5–4.

Viikonloppuna naiset kävivät pitkällä vieraskiertueella. Lauantaina Kangasniemellä kotijoukkue tuli alussa vahvasti, mutta UJK kiri toisessa erässä tasoihin. Loppupelissä maaleja tehtiin vuorotahtiin ja niin päädyttiin lukemiin 8–8.

Sunnuntaina oli vastassa LL-89 Lapinlahdelta. UJK oli alussa tehokkaana ja karkasi 5–1-johtoon. Kotijoukkue heräsi ja onnistui kolmannessa erässä jo tasoittamaan lukemat, mutta päätöserä oli UJK:n ja pisteet matkasivat Uuteenkaupunkiin lukemin 11–9.

Naiset ovat pelanneet ykkössarjassa nyt kuusi peliä, joista kolme on päättynyt maalin tappioon, yksi tasapeliin ja kaksi voittoon. Sijoitus sarjassa on viides. Seuraava peli on helmikuun 4. päivä kotihallissa, vieraaksi tulee sarjajumbo Helsinki.

B-nuorten SM-sarjassa UJK pelasi viikonloppuna kaksi ottelua. Lauantain jäähyrikkaan kotiottelun Haukkoja vastaan UJK hävisi 6–4 ja sunnuntaina Espoossa tuli tappio lukemin 6–4.

Lauantain pelin UJK hävisi huonoon toiseen erään. Avauserän 1–0-johto kääntyi 15 minuutissa 1–5-tappioasemaksi eikä kova yritys kolmannessa ja neljännessä erässä riittänyt pisteisiin.

Sunnuntaina Espoossa UJK aloitti hyvin ja johti toisessa erässä jo 5–1, mutta hyytyi eikä loppupelissä saanut enää maaliakaan ja kotijoukkue meni ohi.

Joukkue on sarjassa kahdella pisteellä viimeisenä. Torstaina on mahdollisuus kartuttaa pistetiliä, kun Rauman Lukko tulee kylään. Lukko tosin on sarjakakkosena ja syksyn alkusarjassa haki pisteet selvin lukemin.

Helmikuun 5. päivä UJK kohtaa Keravalla Blue Ringsin ja seuraavana päivänä kotonaan Helsingin.