Seutuplus kausilippu käyttöön myös Uudenkaupungin seutulinjoilla

0
Uudella Uusikaupunki + Föli seutulipulla on mahdollistaa tehdä rajoituksetta jatko- ja vaihtomatkoja Turun seudun Föli-alueella.

Seutuplus kausilippu on otettu käyttöön myös Uudenkaupungin seutulinjoilla. Kyseisellä lipulla voi matkustaa 30 päivää rajoituksetta valitun kelpoisuusalueen vuoroissa. Lippu on myös yhteensopiva eri liikenteenharjoittajien vuoroissa.

Seutuplus kausilipussa on Uudenkaupungin seudulla kaksi kelpoisuusaluetta. Uusikaupunki 1 lipulla voi matkustajaa LS-Liikennelinjat Oy:n liikennöimällä Uusikaupunki-Pyhäranta-Rauma ja Linja-autoliikenne J. Salminen Oy:n liikennöimällä Uusikaupunki-Laitila linjoilla sekä Taivassalon Auto Oy:n liikennöimällä Uusikaupunki-Vehmaa-Turku linjalla aina Mynämäkeen saakka.

Uusikaupunki+ Föli lipun kelpoisuusalue on laajempi. Lipulla voi matkustaa edellä mainittujen yhteysvälien lisäksi Uusikaupunki-Vehmaa-Turku liikenteellä aina Turkuun saakka. Lisäksi lipulla voi tehdä rajoituksetta jatko- ja vaihtomatkoja Turun seudun Föli-alueella.

Kausilippu kannattaa hankkia Seutuplus-mobiilisovelluksen kautta. Lippua voi ladata mobiilisovelluksessa. Kausilipun saa myös matkakortille. Kortin voi hankkia Seutuplus palvelupisteestä. Uudenkaupungin palvelupiste Passari aloittaa Seutuplus kortin myynnin viikosta 7 lähtien.

Korttia voi ladata seutuplus.fi sivuston latauspalvelussa, palvelupisteessä tai linja-autossa. Autolatausmahdollisuus on varmistettava kuljettajalta.

Lisätietoa liikenteestä ja reiteistä seutuplus.fi-sivustolta

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän