Ukilaisjudokat jatkoivat kilpailukautta Vantaalla

0
Ukilaisjudokat mittauttivat taitojaan Startti-Cup’issa Vantaalla

Vantaan Myyrmäen urheilutalossa oli niin sanotusti tupa täynnä sunnuntaina 29.1.2023. Paikalle oli saapunut 32 eri judoseurasta yhteensä 167 judokaa tukijoukkoineen kilpailemaan sarjamestaruuksista Startti-Cup nimisessä judokilpailussa. Kilpailu on suunnattu kilpailu-uraa aloitteleville judokoille.

Uudenkaupungin judoseura Waseda-Club’ia oli edustamassa kahdeksan hengen joukkue. Valmentajan roolissa toimi Marko Hiltunen . Otteluita käytiin päivän aikana yhteensä 224 kappaletta. Uudenkaupungin judoseura sijoittui mitalitilastoissa kuudenneksi.

– Otteluvoittoja napsittiin komeasti niin heitoista, kuin sidonnoistakin saaduilla pisteillä. Osa tiukimmista otteluista ratkesi vasta tuomariäänestyksillä, sillä näissä kilpailuissa ei oteltu jatkoaikaa, vaan tuomarit äänestivät aktiivisemman ottelijan voittoon. Mitaleja tuli iso kasa kotikaupunkiin tuomiseksi, kertoi seuran ohjaajana toimiva Marko Hiltunen.

– Kaikille ottelijoillemme ei tällä kertaa otteluvoittoja kertynyt, mutta tärkeintä on, että rohkeasti osallistutaan kilpailuihin ja voitetaan mahdollinen kisajännitys. Otteluvoittoja alkaa sitten aikanaan kertymään kokemuksen karttuessa ja ahkeran harjoittelun tuloksena. Pääasia on kuitenkin liikunnan ilo ja yhdessäolo, niin oman, kuin naapuriseurojenkin jäsenten kesken, summasi Hiltunen.

Jere Mäkinen, sarjassa PA11-37,2kg ja Miro Hohtari sarjassa PAY-44,9kg hakivat kilpailuista ottelukokemusta kahden ottelun verran.

Daniel Pavlov sijoittui hopealle sarjassa PAY15-37kg yhdellä otteluvoitolla ja yhdellä tappiolla.

Miki Hiltunen voitti sarjassa PA9-22,6kg kultaa kahdella otteluvoitolla.

Neela Salminen ja Aino Kuusisto ottelivat samassa sarjassa TA9-26,7kg. Neela sijoittui hopealle kahdella otteluvoitolla ja yhdellä tappiolla. Aino voitti sarjan kolmella otteluvoitolla.

Elma Lohtaja sijoittui hopealle sarjassa TA11-29,1kg kolmella otteluvoitolla ja yhdellä tappiolla.

Jukka Railo voitti sarjassa MA-74,8kg kultaa kahdella otteluvoitolla ja yhdellä tappiolla.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän