Vallattomasti

0

Lapissa ennen sanottiin, että jos köytettäisiin kymmenen poromiestä suopungilla nippuun ja laskettaisiin tunturin laelta pyörimään alas, aina olisi rosvo päällimmäisenä. Sitä väitettä ei tietenkään voitu käytännössä todistaa, mutta Yhdysvaltain presidenttien osalta on kyllä todistusaineisetoa pidemmältäkin ajalta, Watergatea ja muuta suhmurointia, intiimiäkin.

Trump oli piilottanut valtion salaisia asiapapereita omiin kätköihinsä, mutta samoin on uusimman tiedon mukaan tehnyt myös Biden. Jospa asia ei olekaan niin, että valta turmelee, vaan että valtaan päästäkseen on kaikki keinot käytettävä, kyynärpäätaktiikka mukaan lukien. Mutta jos on ollut pienestä pitäen vallaton, sellaisena pysyy vielä vanhanakin, kuten tämän kirjoittaja.

Valdemar Takaperko

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän