Villasukkia kertynyt jo yli 200 paria

0
Ukrainan sotilaille on valmistunut jo yli parisataa sukkaparia.

SPR:n Kalannin osaston villasukkaprojekti Ukrainan sotilaiden hyväksi on saanut hyvän vastaanoton. Valmiita villasukkia Ukrainan sotilaille on kudottu jo yli 200 paria. Kalannin osasto haluaakin välittää sydämelliset kiitokset kaikille kutojille.

Villasukkaprojekti jatkuu edelleen. Jos haluat osallistua, niin suuntaa kulkusi Kalannin Kukkakauppa Kultapiiskuun. Sinne on viety lisää sukkien kutomiseen sopivaa 7 Veljestä villalankaa. Voi hake Kultapiiskusta langat sukkia varten ja palauttaa valmiit sukat samaan paikkaan.

Voit toki kutoa sukat omista langoista. Jos sinulla on sopivia villasukkalankoja mutta et itse voi tai ehdi niitä kutomaan, voit lahjoittaa nämä ylimääräiset langat muille kutojille viemällä langat Kultapiiskun.

Valmiita sukkia voi myös palauttaa Uudenkaupungin Ystäväntuvalle ja Slawaan aukioloaikojen mukaan.

Sukkien lisäksi tarvitaan myös lapsille toimitettavia, kudottuja Apupupuja.

Apupupun ohjeet löytyvät esimerkiksi Suomen Punaisen Ristin nettisivuilta.

SPR Kalannin osasto