Abien karkit riittivät hyvin toisellekin kierrokselle – katso kuvat ja videot

0
Karkkia riitti reippaasti toisellekin kierrokselle.

Uudenkaupungin lukion abiturientit viettivät perinteistä penkkaripäivää jälleen tavallisesti helmikuussa. Osa nuorista harmitteli jo lähtöpaikalla, Novidan sisäpihalla, että pipo oli jäänyt kotiin, mutta ehkä pää ehtii sulaa ylioppilaskirjoituksiin mennessä.

Abien lakanoissa näkyi jälleen paljon ajankohtaisia teemoja ja totutusti sisäpiirihuumoria. Lakanoissa vilahti ainakin Haminan mursu ja kovasti Sanna Marinilta näyttänyt hahmo.

Abien pukuvalikoimassa vaihtelu oli suurempaa. Mitään yhtä yleistä teemaa ei ollut, vaan jokainen sai valita asunsa oman mielensä mukaan. Lavalla nähtiin esimerkiksi smurffeja, ritari, Nuuskamuikkunen sekä paljon erilaisia eläimiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän