Aluehallituksessa hyväksyttiin virkapaketti

0

Aluehallitus sai tiistaina Varsinais-Suomen hyvinvointialueen ajankohtaiskatsauksen ja käsitteli organisaation rakentumisen tilannetta.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen aluehallitus perusti sote-palveluihin, sosiaali- ja vammaispalveluiden tulosryhmään 33 uutta virkaa. Hallitus päätti myös lakkauttaa 17 tarpeettomaksi käynyttä, kuntasidonnaista sosiaalialan virkaa.

Aluehallitus päätti esittää aluevaltuustolle, että se merkitsee tiedoksi ja käsitellyksi valtuustoaloitteen, jossa esitettiin alueellisen lapsiasiainvaltuutetun toimen perustamisesta. Aloitteessa on kuvattu hyvinvointialueen lapsiasiainvaltuutetun tehtävänkuva pitkälti vastaavana kuin valtakunnallisen lapsiasiainvaltuutetun. Varsinais-Suomen hyvinvointialueella aloitteessa lapsiasiainvaltuutetun tehtäviin esitettyjä vastuita on hallintosäännössä ja organisaatiossa jaettu eri toimintoihin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän