Korihaiden Nick Stampleylle varoitus kättelykähinästä

0
Korihaiden Nick Stampley (5) ja Hongan Malcolm Duvivier (oik.) saivat kumpikin varoituksen kättelyiden aikana tapahtuneesta nahistelusta.

Suomen Koripalloliiton kurinpitopäällikkö Tero Kankaanpää on antanut varoitukset Korihaiden Nick Stampleylle sekä Tapiolan Hongan Malcolm Duvivierille lauantain ottelun jälkeen tapahtuneesta yhteenotosta.

Joukkueiden kättelyssä ottelun loputtua Stampley ja Duvivier kävivät epäasiallista sananvaihtoa ja tönimistä toistensa kanssa, ja muut pelaajat sekä tuomarit joutuivat erottamaan kiistakumppanit toisistaan.

Päätöksessään kurinpitopäällikkö katsoi pelaajien provosoineen toisiaan sanallisesti ja käyttäytyneen aggressiivisesti. Pelaajien käytös on ollut ilmeisen epäurheilijamaista, mutta silti vielä varoituksella sovitettavissa.

Maanantaina Honka tiedotti, että Duvivierin sopimus on purettu pelaajan aloitteesta ja hän jatkaa uraansa Ranskassa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän