Kysyimme tätä: Miten voit varata koulun liikuntasalin vaikka lasten synttäreille?

0
Seikowin liikuntasali on yksi kaupungin liikuntatiloista, joihin kuka tahansa voi varata vuoron.

Uudessakaupungissa on 13 sisäliikuntatilaa, jotka soveltuvat kokonsa ja varusteluidensa puolesta monipuolisesti erilaiseen liikuntaan. Näitä tiloja voi varata paitsi seurat mutta myös kuka tahansa kaupunkilainen esimerkiksi lasten syntymäpäiväjuhlia varten.

Miten Uudenkaupungin liikuntatiloja voi varata?

– Liikuntatiloja varataan sähköisen Timle-tilavarausjärjestelmän kautta. Timlen voi kaupunkilainen löytää kaupungin liikuntapalveluiden verkkosivujen kautta. Tilavarausjärjestelmä tulee kuitenkin vaihtumaan kevään aikana takaisin vanhaan Julius-tilavarausjärjestelmään, liikuntapalveluiden palvelusihteeri Outi Suominen kertoo.

Voiko kuka tahansa kaupunkilainen varata kaupungin liikuntasalin omaan käyttöön esimerkiksi lasten syntymäpäiväjuhliin?

– Kyllä voi.

Miten Timle-varausjärjestelmään rekisteröidytään ja miten järjestelmä toimii?

Yksityiskohtaiset ohjeet löydät liikuntapalvelujen nettisivuilta. Timlen kautta haettu vuoro vahvistetaan sähköpostilla, joten haettu vuoro ei ole automaattisesti myönnetty vuoro. Timlen kautta tehdyt varaushakemukset käsitellään 1-3 arkipäivän kuluessa hakemuksen saapumisesta.

Kuinka paljon vuorot maksavat? Onko kiinteät hinnat vai vaihtuuko hinnat tilasta riippuen?

– Hinnasto löytyy kokonaisuudessaan liikuntapalvelujen nettisivuilta, mutta esimerkiksi lasten liikunnalliset synttärit Seikowin salissa maksavat 6,60 €/tunti tai aikuisten höntsävakiovuoro Haapaniemen salissa 7,70 €/tunti.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän