Ringettenaisten voittoputki pitenee

0
UJK:n naiset ovat saaneet voittoputken päälle ja ykkössarjan kakkossija on otettavissa. Kuva syksyn pelistä Lapinlahden Luistinta vastaan.

Ringettekentillä vedettiin viikonloppuna henkeä ennen loppukiriä. Nuorten sarjoissa pidettiin ”penkkaritaukoa”, mutta naiset pelasivat kierroksen. UJK:n naisjoukkueen vahva meno jatkui ja Hyvinkää kaatui kotikentällään selvästi 13–2.

UJK:n naiset kukistivat Hyvinkään jo syksyllä lukemin 10–3, joten siitä tasoero on vain kasvanut. Sunnuntain pelissä UJK teki selvää jälkeä jo avauserässä, numerot 4–0, toinen ja kolmas erä olivat tasaisempia mutta viimeisen UJK vei taas 5–1.

Muutaman pelin poissa ollut Fanni Elo oli iskussa, neljä maalia ja kolme syöttöä, Senni Komulainen teki kolme, Susanna Laurell kaksi ja kerran osuivat Noora Peltovirta , Anu Hukka ja ykkösdivarin tammikuun pelaajaksi valittu Teresa Tapani .

Naiset ovat voittaneet nyt kolme peliä putkeen ja sitä ennen tuli vieraspiste, joten sarjan alun kahden niukan tappion jälkeen nousu kohti sarjan kärkeä on hyvässä vauhdissa.

UJK:n sijoitus on kuudes, mutta se ei kerro kaikkea. Sarjan kärjessä on voittamaton FoPS 16 pisteellä, mutta kakkosena on kaksi joukkuetta 10 pisteessä ja kolme joukkuetta niistä pisteen perässä.

UJK on maalieron vuoksi näistä kolmesta alimmaisena, mutta UJK:lla on ottelu vähemmän pelattuna kuin neljällä edellä olevalla, joten rästipelin voittamalla UJK nousee sarjakakkoseksi.

Pelejä UJK:llä on jäljellä neljä, joista seuraava on tulevana lauantaina kotikentällä. Kaksi lisäpistettä ovat enemmän kuin todennäköisiä, sillä vieraaksi saapuu Hyvinkää. Ottelu alkaa kello 18.

Sen jälkeen UJK pelaa viikolla kaksi peliä, tiistaina 21. päivä Naantalissa VG-62:ta vastaan ja torstaina kotona Sastamalan VaPS:aa vastaan. Sarja päättyy 4.3. Malmin jäähallissa pelattavalla ottelulla Helsinkiä vastaan.

B-nuorten SM-sarjassa UJK:lla on edessä kaksi kotipeliä, lauantaina kello 13 vastaan tulee Lahti ja sunnuntaina kello 14 EKS Espoosta. Helppoja pisteitä ei ole luvassa, sillä Lahti on sarjan kärjessä ja EKS kolmantena.

Jussi Arola

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän