Tarmolle ja epäilijälle

0

Kiitos Tarmolle, kun tuot tietoa ja näkemyksesi julki. Luottamushenkilöiden määrän vähentämistä lukuun ottamatta jyskytän kanssasi samoilla kiskoilla. Sitä mukaa, kun luottamushenkilöiden määrä on vähentynyt, myös kaupungin väkiluku on laskenut. Pohtivien päiden määrä on siis verrannollinen aivotoiminnan laatuun ja kaupungin menestykseen.

Tekninen lautakunta teki miljoonien eurojen leikkaukset investointeihin. Jokainen voi kuvitella, mikä olisi, jo nyt pahasti 2024 notkahtava, kaupungin taloudellinen tilanne. Lisää todellisia asiantuntijoita todellisiin asiantuntijalautakuntiin ja johan Uusikaupunki alkaisi viimeinkin pärjäämään kuntakenttäkilpailussa ja hyödyntämään kasvunmahdollisuuksiaan.

Joku täällä epäili Mauri Kontun halua puolustaa pienempiä. Jo kymmenen vuotta sitten hän puolusti pieniä kouluja, on tarjonnut yrityksensä välityksellä satoja työpaikkoja, joilla on maksettu kymmeniä omakotitaloja Uuteenkaupunkiin. Ja maksaapa Mauri kikkailun sijaan veronsakin tänne. Tämä ei rustaus ei ollut hyökkäys ketään vastaan, vaan totuuden esiin nosto!

Java Valkonen PS

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän