Uudenkaupungin Sanomien vaalikone aukeaa tiistaina

0

Uudenkaupungin Sanomien vaalikone avataan tiistaina kello 9 osoitteessa uudenkaupunginsanomat.fi/vaalikone

Vaalikoneella voit etsiä itsellesi sopivaa ehdokasta eduskuntavaaleihin tai tarkastella, miten sinua kiinnostavat ehdokkaat ovat vastanneet kysymyksiin. Vaalikoneen aiheita ovat muun muassa Varsinais-Suomen lähijunaliikenne, Saaristomeren suojelu, kuntaliitokset, sähköyhtiöiden sähkön hinnoittelu, susien kaatoluvat, Suomen talous, verotus, sote-palvelut ja koulurauha.

Eduskuntavaalien ennakkoäänestys on keskiviikosta tiistaihin 22.–28.3. ja varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 2.4., jolloin vaalihuoneistot ovat auki kello 9–20. Vaalitulos vahvistetaan keskiviikkona 5.4.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän