Uudenkaupungin Sanomien vaalikone on avattu

0

Uudenkaupungin Sanomien vaalikone aukesi tänään tiistaina. Vaalikoneeseen pääset tästä.

Vaalikoneella voit etsiä itsellesi sopivaa ehdokasta eduskuntavaaleihin tai tarkastella, miten sinua kiinnostavat ehdokkaat ovat vastanneet kysymyksiin. Vaalikoneen aiheita ovat muun muassa Varsinais-Suomen lähijunaliikenne, Saaristomeren suojelu, kuntaliitokset, sähköyhtiöiden sähkön hinnoittelu, susien kaatoluvat, Suomen talous, verotus, sote-palvelut ja koulurauha.

Vaalikone näyttää vastauksiisi parhaiten sopivan ehdokkaan ja tulos tarkentuu jokaisen kysymyksen jälkeen. Tarkimman tuloksen saat, kun vastaat kaikkiin koneen esittämiin kysymyksiin.

Eduskuntavaalien ennakkoäänestys on keskiviikosta tiistaihin 22.–28.3. ja varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 2.4., jolloin vaalihuoneistot ovat auki kello 9–20. Vaalitulos vahvistetaan keskiviikkona 5.4.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän