Vesihäiriöistä tiedot jatkossa tekstiviesteillä –  Uudenkaupungin veden testiviesti lähetetään perjantaina

0
Uudenkaupungin Vesi tiedottaa jatkossa veden jakeluhäiriöistä tekstiviestitse. Tiedot löytyvät yhä myös kaupungin verkkosivuilta ja vesihuollon Facebook-sivuilta.

Uudenkaupungin Vesi on ottanut käyttöön tekstiviestipalvelun häiriötilanteista tiedottamiseen. Tiedote lähetetään tekstiviestinä häiriöalueen asukkaiden matkapuhelimeen, kun vesihuoltoverkostossa on joko suunniteltu huoltotyö tai äkillinen vesikatkos.

Viestipalvelu perustuu puhelinnumeroon ja osoitteeseen. Viesti lähetetään automaattisesti Uudenkaupungin alueella häiriöalueen asukkaille, joiden puhelinnumero ja osoite on julkinen. Jos henkilön osoitetta ei löydy esimerkiksi numerotiedustelun kautta, ei kaupunki saa sitä operaattorilta, joten häiriötilannetiedottaminen ei onnistu, vaikka puhelinnumero olisikin julkinen.

Häiriöilmoitukset voi tilata itse esimerkiksi silloin, kun puhelinliittymä on rekisteröity eri osoitteeseen kuin henkilön asuinpaikka on. Kyseessä voi olla esimerkiksi työpuhelin, prepaid-liittymä, salainen puhelinnumero tai tietoja halutaan esimerkiksi kesämökin tai lähiomaisen osoitteeseen liittyen.

Uudenkaupungin Vesi lähettää perjantaina 17. helmikuuta kello 11 palvelun tervetuloviestin kaikkiin julkisiin puhelinnumeroihin. Mikäli et ole saanut puhelimeesi ensimmäistä viestiä tulevana perjantaina kello 14 mennessä, voi häiriöilmoitukset käydä tilaamassa Uudenkaupungin Veden Häiriötiedotteet -verkkosivulla.

Palveluun voi rekisteröityä puhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella. Samassa osoitteessa voi myös perua tiedotteet tai päivittää omia tietojaan.

Kaupunki julkaisee häiriötiedotteet myös Uudenkaupungin Veden verkkosivuilla ja häiriökartalla sekä vesihuollon Facebook -sivuilla.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän