Aluehallitus vahvisti palveluasumisen hinnat

0

Aluehallitus palautti viime viikolla valmisteluun esityksen vanhusten tehostetun palveluasumisen hankintajärjestelmän hintojen tarkistamisesta. Asia otettiin tiistaina uuteen käsittelyyn.

Aluehallitus sai riskiarvion tehostetun palveluasumisen ostopalvelujen hintojen vaikutuksista sekä hyvinvointialueen toimintaan että palveluyritysmarkkinaan. Keskustelun päätteeksi aluehallitus päätti vahvistaa vanhusten tehostetun palveluasumisen dynaamisen hankintajärjestelmän hinnan 1.4. alkaen niin, että ikääntyneiden tehostetun asumispalvelun dynaamisen hankintarekisterin hinnaksi 170 euroa per hoitopäivä. Hoitopäivähinta sisältää ateriapäivähinnan 15,48 euroa. Ikääntyneiden vaativan muistisairaiden tehostetun asumispalvelun dynaamisen hankintarekisterin hinnaksi päätettiin 193 euroa hoitopäivää kohden.

Esityksen mukaisia hintoja noudatetaan myös uusissa tai määräaikaisten ja päättyvien sopimusten jatkamisessa, mikäli sopimuksen tekeminen on välttämätöntä asiakkaiden palvelujen jatkuvuuden turvaamiseksi. Jatkossa sopimushinnat tarkistetaan kahdesti vuodessa. Seuraava hinnantarkastuspäivä on 1. syyskuuta 2023.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän