Jalkakäytäviä tarvitaan

0

Nyt kun meidän kyytimme sitten lopetettiin täytyy lähteä kävelemään. Torin laidalla kauppaan ja Postiin on jalankulkijalle huonot vaihtoehdot. Koulukadun puoleinen jalkakäytävä on osittain rikki ja välillä isot autojen puskurit vievät tilaa esim. rollaattoreilta, kirjaston puolella puistotie on talvisin liukas ja kurainen.

Kirjaston puolelle on rakennettava uusi jalkakäytävä. Siitä missä nyt on uusi mainostaulu, tällä hetkellä lumen saartama kannattaa suunnitella kunnon käytävä. Autojen välistä kulkeminen on vaarallista.

Toinen jalkakäytävä tarvitaan kun mennään asioille kaupungin ainoaan R-kioskiin lippuja ostamaan kun keskustasta niitä ei mistään enää saa.

Siitä kun lähtee mäkeä ylös tulee autoja joka suunnalta.Vasempaan laitaan se on saatava.

Toivoin myös vuosi sitten kaupungin netissä kaiteita Rauhanpuiston ja Luotsimuseon portaisiin, molemmat hyvin jyrkkiä.Olen kerran kaatunut niissä nenälleni ja loukkasin pahasti. Ehkä tänä keväänä joku ehtisi asentamaan, ei ole suuri juttu.

”Lännen tyttö”

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän