Kaavoituskatsaus nähtäville

0
Vireilläolevat yleiskaavat on merkitty vihreällä aluerajauksella. Vireilläolevat asemakaavat ja ranta-asemakaavat on merkitty punaisella.

Kaupunginhallitus päätti, että Uudenkaupungin kaavoituskatsaus 2023 asetetaan virallisesti nähtäville. Kaavoituskatsauksessa on mukana muun muassa osayleiskaava, joka käsittää koko entisen Kalannin kunnan alueen, Kettelin kyläyleiskaava, ranta-alueiden osayleiskaavan muutos ja Uudenkaupungin keskusta-alueen osayleiskaavan muutos.

Vireillä olevia asemakaavoja ovat muun muassa Pankkitie-Pruukintie-Tunnelitie asemakaavan muutos sekä rautatieaseman alue. Kaavatyön tavoitteen on järjestää alueelle riittävät edellytykset rautatien henkilöliikenteen asemapaikalle. Vireillä on myös Lokalahden keskusta-alueen asemakaavan muutos, Tiiratorin alueen asemakaavamuutos sekä muutama muu vähäinen kaavamuutos.

Valmistuneiden kaavojen päivittyvä lista löytyy netistä kaupunkisuunnittelun verkkosivuilta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän