Tyhjä vaunu aiheutti vahinkoa Yaran tehdasalueella

0

Lounais-Suomen poliisi sai perjantaina ilmoituksen Uudessakaupungissa Yaran tehdasalueella tapahtuneesta raideliikennevahingosta.

Paikalla selvisi, että yksi raiteille jätetty tyhjä fosforihappovaunu oli päässyt liikkeelle ja osunut muihin vaunuihin, jotka olivat siten suistuneet kiskoilta. Samassa yhteydessä myös radan sähköistykset olivat vaurioituneet.

Tapahtuneesta ei aiheutunut henkilövahinkoja eikä vuotoja vaunuihin.

Rattijuopumuksia Laitilassa ja Ugissa


Poliisi pysäytti noin kello yhden aikaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Laitilassa Kaukolantiellä pakettiauton tarkastusta varten. Auton kuljettajana ollut mies puhalsi poliisin alkometriin noin 1,8 promillen lukemat. Mies oli yksin liikkeellä. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Muutamaa tuntia myöhemmin, noin puoli viiden aikaan aamuyöllä poliisipartio pysäytti mutkitellen ajaneen henkilöauton Uudessakaupungissa. Auton kuljettajana ollut mies puhalsi poliisin alkometriin noin 1,6 promillen lukemat. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.