Ukilaisjudokat menestyivät salikisoissa Maskussa

0
Ukilaisjudokat sijoittuivat salikisojen mitalitilastossa ensimmäiseksi.

Maskun Tempo järjesti lauantaina salikisat kotisalillaan Hemmingin koululla. Uudenkaupungin judoseuraa kilpailuissa oli edustamassa suuri 24 ottelijan joukkue tukijoukkoineen. Valmentajana toimi Marko Hiltunen .

Mitalitilastoissa Waseda-Club sijoittui ensimmäiseksi kahdeksalla kulta-, kahdeksalla hopea- ja kuudella pronssimitalilla.

Ottelemassa maailman suosituimman kamppailulajin sarjamestaruuksista olivat ukilaisjudokat Anton Aniskov, Leo Hero, Mae Hiltunen, Miki Hiltunen, Milo Hiltunen, Miro Hohtari, Tomi Kleemola, Väinö Kleemola, Aino Kuusisto, Matti Kuusisto, Elmeri Laukkanen, Linnea Lehto, Jaakko Mankinen, Jere Mäkinen, Ville Nurmela, Daniel Pavlov, Jukka Railo, Petri Saario, Neela Salminen, Veeti Salminen, Miska Suominen, Georgi Tsabanov, Nikita Tsabanov ja Anastasiia Vdovina.

– Oli kyllä hieno urheilupäivä. Seurastamme oli iso joukkue kilpailuissa ja mukana oli myös ensikertalaisia. Salikilpailuilla pyritään madaltamaan kynnystä osallistua virallisiin kilpailuihin. Usein, kuten tälläkin kertaa oli yhteislämmittely kaikille kilpailijoille ennen otteluiden alkamista, jolloin saadaan kisajännitystä hieman purettua ja tutustuttua samalla naapuriseurojen ottelijoihin. Kaikilla kilpailijoillamme oli hyvää ottelemista ja niin sanotusti tekemisen meininkiä. Välillä otteluita voitettiin ja välillä hävittiin, mutta tärkein asia, eli liikunnan riemu säilytettiin kaiken aikaa, kertasi kilpailupäivän tapahtumia seuran ohjaajana toimiva Marko Hiltunen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän