Vaalipaneeli tänä iltana Novidassa – Uudenkaupungin Sanomat järjestää kauppakamariosaston kanssa

0
Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla kello 18.

Miten ratkaistaan työvoimapula? Miten Vakka-Suomen väkiluku saadaan kasvuun? Mikä alueemme tiehankkeista on ehdokkaista kiireellisin? Minkälainen hallituspohja olisi toimivin?

Muun muassa näihin kysymyksiin on tänä iltana Novidassa vastaamassa yhdeksän eri puolueen ehdokasta. Uudenkaupungin Sanomat järjestää Uudenkaupungin kauppakamariosaston kanssa vaalipaneelin, jossa myös yleisö pääsee tenttaamaan ehdokkaita. Paneeliin osallistuvat kansanedustaja Ritva Elomaa (ps.), toiminnanjohtaja Åsa Gustafsson (r.), yrittäjä, teollisuusneuvos Mauri Kontu (kesk.), lehtori, filosofian tohtori Milla Lahdenperä (kok.), sairaanhoitaja Heli-Päivikki Laurén (sd.), suomen kielen opettaja Mirva Salonen (vihr.), laivasuunnittelija, DI Aleksi Stenberg (kd.), yrittäjä, automaatioasentaja Jyrki Susi (liik.) ja kansanedustaja Johannes Yrttiaho (vas.).

Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla kello 18. Vaalipaneeli käynnistyy kello 18.30. Tule mukaan kuuntelemaan, minkälaisia ajatuksia ehdokkailla on. Tilaisuus pidetään Novidan B-rakennuksen auditoriossa, Liljalaaksonkatu 23:ssa.

Vaalipaneeli myös striimataan. Katso livelähetys tästä jutusta.