Yleisurheilunuorille kolmossijoja pm-kisoista

0
Senni Heinonen työnsi kuulaa pm-pronssin arvoisesti.

Uusikaupunkilaiset nuoret pääsivät palkinnoille pm-hallilpailuissa Turussa viikonloppuna. Kenttäkarhujen Iisak Vainio oli kolmanneksi vikkelin 13-vuotiaiden poikien 60 metrillä.

Iisak juoksi jo alkuerässä oman ennätyksensä 8,50. Finaalissa aika oli kaksi kymmenystä heikompi, mutta tuloksena kuitenkin kolmossija. Kilpailun voitti Kaarinan Uran Joona Lintula ajalla 8,33.

Iisak onnistui myös pituudessa, jossa hän kohensi ennätystään lukemiin 4,43. Hän oli kymmenen hyppääjän joukossa jälleen kolmas. Kilpailun voitti Turun Urheiluliiton Lukas Lehtokannel tuloksella 4,82.

Myös Kenttäkarhujen Senni Heinonen sijoittui Turussa kolmanneksi. Senni työnsi 13-vuotiaiden tyttöjen kilpailussa kuulaa ennätyksenä 10,01. Kilpailun voitti Turun Urheiluliiton Alisa Launonen lukemin 11,31.

Kalannin Vankan Julia Ellä juoksi kolmanneksi T12-sarjan 1000 metrillä ennätyksellään 3.34,81. Taakse jäi kolme tyttöä ja voiton vei Kaarinan Uran Oona Andelmaa ajalla 3.25,07.

Kolmanneksi sijoittui myös Vankan Onni Piispanen 10-vuotiaiden poikien kuulantyönnössä. Onnin tulos 5,62 on hänen oma ennätyksensä ja eroa voittajaan, Turun Urheiluliiton Remu-Petteri Lehtoseen jäi vain seitsemän senttiä.

Samassa tasaisessa kilpailussa Vankan Rasmus Piispanen jäi viimeiseksi eli sijalle 11 tuloksella 4,46.

Kolmossijat ovat tulleet paikallisille urheilijoille tutuiksi, sillä jo helmikuun alussa urheilluissa pm-kisoissa Turussa Kenttäkarhujen Frans Heinonen oli kolmas 15-vuotiaiden poikien kuulantyönnössä. Frans työnsi tuolloin ennätyksensä 11,16.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän