Aamukaffen teemana kasvu

0
Anu Ylhäisi on Uudestakaupungista lähtöisin ja yhä kesäukilainen, siksi hän on monille tuttu.

Millainen asema sinulla on suvussasi? Mikä saa sinut tuntemaan itsesi rakastetuksi? Mitkä ovat itsellesi tärkeimpiä arvoja? Mitä Raamattu merkitsee sinulle? Muun muassa näitä aiheita käsitellään TM Anu Ylhäisin tuoreessa Kasvun päiväkirjassa . Anu on entinen ukilainen ja nykyinen kesäukilainen. Hän puhuu kirjansa teemojen pohjalta kaikille avoimessa Aamukaffe ja kirja -tilaisuudessa lauantaina 22.4. Uudenkaupungin seurakuntakeskuksessa. Tilaisuus alkaa kello 9.

Tilaisuudessa on tarjolla kahvin ja puheen lisäksi ukrainalaisen pianistin ja sellistin musiikkiesityksiä.

Jokaisen elämäntarina on ainutlaatuinen ja ihmisenä eläminen on hyvin yksilöllistä. Tie kasvuun on kaikilla kuitenkin samantapainen: sen pohjana on taaksejääneiden elämänvaiheiden hyväksyminen ja myötätunto itseään kohtaan. Raamatun sanoma antaa vahvat eväät kasvuun ihmisenä ja kristittynä.

Kasvun päiväkirjan tehtävien avulla voi jatkaa oivallusten tekemistä näistä teemoista. Kirjan on kuvittanut Susanna Sinivirta. Kirjaa on ostettavissa tilaisuuden jälkeen.