Kaupungin kestopäällystys ohjelma julki – Tänä vuonna asvaltointeihin aiempaa vähemmän rahaa

0
Viime vuonna Vakka-Suomenkadulle tehtiin paikkakorjauksia. Tänä kesänä Vakka-Suomenkatu on tarkoitus asvaltoida pidemmältä osuudelta.

Kaupungin tämän vuoden kestopäällystysohjelmaa käsiteltiin tällä viikolla kokoontuneessa teknisessä lautakunnassa. Tänä vuonna asvaltointeihin on käytettävissä 300 000 euroa. Summa on pienempi kuin viime vuonna, koska silloin eri puolilla kaupunkia tehtäviin asvaltointeihin oli varattu 375 000 euroa.

Kaupungin keskustassa päällystetään pätkä Kankurinkatua, Ketunkalliontie, Lokalahdentien ja Välskärintien risteys, Pietolankatu, Rantakatua useammasta kohdasta, sekä Santtiontie Saarniston koulun edustalla ja Raumantien läheisyydessä.

Myös Ylinenkatu kirkon edustalla sekä Vakka-Suomenkatu päällystetään. Lisäksi Kalannista päällystetään Karvarinkuja. Tänä vuonna päällystyskohteita on 12 ja sen lisäksi on pienempiä päällystyskorjauksia. Vaihteleva talvi on aiheuttanut sen, että kaupungissa tehdään tänä vuonna runsaasti paikkakorjauksia sekä auto- että pyöräteille.

Tekninen lautakunta hyväksyi esitetyt päällystyskohteet. Päällystystyöt alkavat vielä kevään aikana. Tämän vuoden jyrsintä- ja päällystystöiden urakoitsija on Asfalttikallio Oy.