Kaupungin kulttuurikysely aukeaa

0

Uudessakaupungissa toteutetaan pitkästä aikaa kulttuuripalveluiden käyttöön liittyvä kuntalaiskysely. Kyselyn avulla kulttuuripalveluiden toimintaa kehitetään ja ohjataan entistä helpommin kaikkien kuntalaisten saavutettavaksi.

Kyselyn aiheet liittyvät yleisiin kulttuuripalveluihin, museoon ja kirjastoon. Kyselyyn voivat vastata kaikki kaupunkilaiset ja Uudenkaupungin kesäasukkaat.

Kulttuuripalveluiden vastaavan Petri Hatakan mukaan kyselyyn toivotaan erityisesti vastauksia heiltä, jotka eivät koe olevansa kaupungin kulttuuripalveluiden aktiivikäyttäjiä.

Kysely aukeaa huomenna perjantaina kaupungin verkkosivuille. Siihen voi vastata toukokuun loppuun asti. Kyselyyn voi osallistua myös perinteisellä paperilomakkeella, jonka voi noutaa Uudenkaupungin tai Kalannin kirjastosta, kirjastoautosta, museosta, kulttuurikeskus Crusellista, uimahallista tai palvelupiste Passarista. Samoihin toimipisteisiin voi lomakkeen myös palauttaa.

Kyselystä tehdään myös englanninkielinen versio. Kyselyyn vastanneet osallistuvat arvontaan, jonka palkintona on kulttuuriaiheisia palkintoja.