Linda Ellä käveli SM-pronssille

0
Emilia (vas.), Linda, Ellen ja Jutta Ellä edustivat Kalannin Vankkaa Lappeenrannan SM-maantiekävelyissä.

Neljä Ellää edustivat Kalannin Vankkaa SM-maantiekävelyissä Lappeenrannassa lauantaina. Saldona oli yksi pronssimitali, jonka voitti Linda Ellä 19-vuotiaiden 10 kilometrin matkalla.

Lindan seurana sarjassa oli vain kaksi muuta kilpailijaa, joista Karhulan Katajaisten Aliisa Kiisken ja Kuivasjärven Auran Anna Kokon vauhti oli Lindalle liian hurjaa.

17-vuotiaiden sarjassa Emilia Ellä oli neljän kilpailijan joukossa neljäs, mutta kakkossijaan jäi vain puoli minuuttia viiden kilometrin matkalla. Kilpailun voitti Siilinjärven Ponnistuksen Iiris Airaksinen .

15-vuotiaiden viidellä kilometrillä Ellen Ellä oli neljäs jättäen taakseen kolme kilpailijaa. Voittoon käveli Ella Rautawaara Espoon Tapioista.

Laitilan Jyskeen Maria Antola käveli voittoon 22-vuotiaiden sarjassa 20 kilometrillä ja Venla Laiho oli naisten kilpailun kakkonen. Elisa Neuvosen voittamassa kilpailussa neljästä lähtijästä yksi diskattiin ja toinen keskeytti.

Aikuisurheiluliiton SM-kisat urheiltiin samassa yhteydessä ja siellä Jutta Ellä starttasi N40-sarjan 10 kilometrille. Tuloksena oli kuitenkin hylkäys.

Varsinais-Suomen Veteraaniurheilijoita edustava laitilalainen Kari Laiho piti 60-vuotiaiden miesten sarjassa parasta vauhtia ja voitti SM-kultaa.