Myös Kuvala mukana Suuressa leffapäivässä

0
Elokuvateatteri Kuvalan tiloissa on esitetty elokuvia jo 99 vuoden ajan.

Valtakunnallista Suurta Leffapäivää vietetään tulevan lauantaina. Päivän järjestelyistä vastaavat Suomessa toimivat elokuvateatterit ja elokuvien levittäjät. Yleisölle tarjotaan kyseiselle päivälle leffalippuja puoleen hintaan.

Tempauksessa on mukana myös Uudenkaupungin ainoa elokuvateatteri Kuvala. Kuvalassa esitetään lauantain aikana peräti viisi eri elokuvaa.

Näistä animaatioelokuva Kolme iloista rosvoa on samalla ennakkonäytös. Muita päivän ohjelmistossa olevia elokuvia ovat kotimainen lastenelokuva Risto Räppääjä ja villi kone , katsojaennätyksiä rikkova animaatio The Super Mario Bros. Movie, Oscar-ehokas Hiljainen tyttö sekä suomalainen toimintaelokuva Sisu . Kolme iloista rosvo a ja Risto Räppääjä on sallittu lapsille, Super Marion ja Hiljaisen tytön ikäraja on 7 vuotta ja Sisun 16 vuotta.

Uudenkaupungin Kuvalassa on näytetty elokuvia jo 99 vuoden ajan.