Neljännessä Ukilivessä kuullaan rockia ja suomihittejä

0
Tänä vuonna Ukilivessä esiintyvät paikalliset artistit. Yksi esiintyjistä on Heikki Hakkarainen.

Koronan myötä syntyneet Ukilive- konsertit saavat jatkoa lauantaina 22. huhtikuuta, kun paikalliset muusikot kokoontuvat Cruselliin esiintymään jo neljättä kertaa. Aiemmista kerroista nyt järjestettävä Ukilive 4 poikkeaa siten, että tänä vuonna lavan valtaavat uusikaupunkilaiset yhtyeet.

– Aiempina vuosina konsertissa on nähty paikallisia laulajia, mutta tänä vuonna vuoro annetaan bändeille. Olemmekin iloisia, että saimme näin ison joukon mahtavia bändejä mukaan, konserttia järjestävä Petri Hatakka Uudenkaupungin kulttuuripalveluista sanoo.

Illan aikana lavalle nousevat Heikki Hakkarainen, Chris & Laurell- duo, PoppenRoll, Dr.Doctor, Kärkö ja Surfing Lucifers. Noin kolmen tunnin konsertin aikana kuullaan musiikkia haaveilevasta folk-progesta suomirokkiin, raskaamman sarjan ystäviä unohtamatta. Mukana on niin yhtyeiden omaa tuotantoa kuin coverhittejäkin.

– Yleisöllä on konserttiin jälleen vapaa pääsy, joten toivomme mahdollisimman runsasta osanottoa paikan päälle kuulemaan hyvää musiikkia, Hatakka lisää.

Hatakka lupaa konsertin tarjoavan viihdettä ja kepeää kevätmieltä jokaiseen makuun.

– Kaupungistamme löytyy valtavasti taitavia muusikoita, joiden osaamista pääsee jälleen kuulemaan täysin maksutta. Rokki on tietysti parasta livenä, joten ehdottomasti kannattaa suunnaksi ottaa Cruselli, Hatakka lisää.

Ukilive 4 Crusellissa lauantaina 22. huhtikuuta klo 18. Vapaa pääsy, ovet aukeavat klo 17. Konsertti striimataan suorana Uudenkaupungin kaupungin City of Uusikaupunki Youtube-kanavalle.