Epäily: Alakouluikäisiltä lapsilta vaadittu rahaa Ugissa – Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja

0

Lounais-Suomen poliisi tutkii parhaillaan tapausta, jossa kahden alaikäisen pojan epäillään vaatineen rahaa alakouluikäisiltä lapsilta Uudessakaupungissa tämän viikon maanantaina. Epäillyt teot ovat tapahtuneet Uudenkaupungin torin ympäristössä sekä Leijonapuiston läheisyydessä olevassa skeittipuistossa kello 16–19 välisenä aikana.

Poliisi epäilee, että tapahtumien yhteydessä on ollut esillä teräase, ja tapahtumia tutkitaan epäiltynä ryöstönä ja sen yrityksenä. Asiaan liittyen kiinniotettuna kaksi alaikäistä henkilöä ja heitä on kuulusteltu.

Poliisi pyytää asiaan liittyviä silminnäkijähavaintoja seuraaviin kanaviin: vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, Whatsapp: 050 4117655 tai poliisin vihjepuhelimeen: 0295 417 259.