Puutarhajätteen vastaanotosta

0

Kiitos Seppo Sjöblomille palautteesta koskien haravointijätteen vastaanottoa Uudenkaupungin lajitteluasemalla (Uudenkaupungin Sanomat 25.4.).

Uudessakaupungissa haravointijätettä on vuoden alusta lähtien voinut toimittaa maksutta kaikkina aseman aukiolopäivinä. Joillakin pienimmillä asemillamme, Uusikaupunki mukaan lukien, haravointijäte kerätään tällä hetkellä lähinnä rajallisen tilan takia vaihtolavoille.

Suosittelemme siksi haravointijätteen keräämistä esimerkiksi säkkeihin jo haravointivaiheessa. Säkit on helppo siirtää kotipihassa peräkärryyn ja sieltä edelleen lajitteluasemalla olevaan lavaan. Lavassa on myös avattavat kyljet, mikä osaltaan helpottaa kuorman purkamista lavalle. Henkilökuntamme auttaa tarvittaessa säkkien tyhjentämisessä.

Jätehuolto ja lukuisat erilaiset jätejakeet asettavat asemille ja vastaanottopalveluille erilaisia vaatimuksia. Pyrimme suunnittelemaan lajitteluasema-alueen ja sen palvelut ne huomioiden. Samalla tavoitteenamme on asiakkaille mahdollisimman turvallinen ja helppo asiointi.

Uudenkaupungin – kuten kaikkien asemiemme – toimintaa kehitetään saadun palautteen pohjalta. Joskus muutoksia voidaan toteuttaa nopeallakin aikataululla, toisinaan taas muutokset edellyttävät enemmän valmistelua tai jopa viranomaispäätöksiä.

Marko Kokkonen

Materiaalipäällikkö

Lounais-Suomen Jätehuolto (LSJH)

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän