Ukilaisjudokat voitokkaita Vantaalla

0
Ukilaisjudokat kamppailivat aluemestaruuksista Tikkurilan urheilutalossa.

Lauantaina 15.4. kamppailtiin judon Etelä-Suomen aluemestaruuksista. Mestaruuskilpailut järjestettiin Tikkurilan urheilutalossa. Uudenkaupungin judoseura Waseda-Clubista kilpailemassa oli viiden hengen joukkue tukijoukkoineen. Kilpailuiden mitalitilastoissa Waseda-Club sijoittui kuudenneksi.

Miki Hiltunen voitti kultaa P11-23kg sarjassa voittamalla molemmat tiukat ottelunsa.

Mae Hiltunen kamppaili tasaisessa T11-32kg sarjassa kolme ottelua, joista voitti kaksi ja samalla sarjamestaruuden.

Milo Hiltunen sijoittui pronssille sarjassa P15-42kg kahdella otteluvoitolla ja kahdella tappiolla.

Ella Lahtinen otteli pronssille sarjassa T15-52kg yhdellä otteluvoitolla ja kahdella niukalla tappiolla.

Veeti Salminen voitti kaikki kolme otteluaan näyttävillä ipponin arvoisilla heitoilla sarjassa P15-66kg.

– Komeaa tekemistä koko joukkueelta. Kisoissa tuli paljon otteluvoittoja ja kaikki tappio-ottelutkin olivat täysin voitettavissa. Osaamista näytettiin monipuolisesti ja joukkue tsemppasi toisiaan, joka on tärkeää etenkin tappioiden hetkillä. Voittajat pärjäävät kyllä mainiosti yksinkin. Kolme aluemestaruutta Uuteenkaupunkiin ja kaksi pronssia on kelpo saavutus, kommentoi seuran ohjaajana toimiva Marko Hiltunen , joka seurasi kilpailupäivän tapahtumia etäyhteyksin judoliiton strategiapäiviltä Varalan urheiluopistolta.