Ukilaiskolmikko jahtaa mitaleja – SBS Wirmo eteni T16-sarjan välieriin

0
Anni Suopajärvi pelaa tällä Mynämäen SBS Wirmon T16-joukkueen ainoana maalivahtina. Kirkkaana tavoitteena on pelaaminen maajoukkueessa. Kuva: Tomi Suopajärvi

Kolmen uusikaupunkilaispelaajan, Jasmin Häggströmin , Jasmin Mattilan ja Anni Suopajärven edustama SBS Wirmo on edennyt salibandyn T16-sarjan välieriin. Mynämäkeläisjoukkue kohtaa lauantaina alkavassa sarjassa kokkolalaisen Nibacosin ja SB Vaasan yhteisen joukkueen.

Ensimmäinen peli on lauantaina Kokkolassa ja toinen sunnuntaina Mynämäessä. Kolmannen kerran joukkueet kohtaavat mahdollisesti tiistaina Kokkolassa. Toisessa välierässä kohtaavat Tampereen Classic ja FBC Turku, jotka aloittivat omat pelinsä jo perjantaina.

SBS Wirmo sijoittui runkosarjassa viidenneksi, mutta pudotti puolivälierissä neljänneksi sijoittuneen EräViikingit suoraan kahdessa ottelussa. Välierävastus Nibacos/SB Vaasa voitti runkosarjan.

Jasmin Häggström ja Jasmin Mattila ovat todellisuudessa vasta T14-ikäluokan pelaajia, mutta kummatkin ovat olleet tehokkaita ikäluokkaa vanhempien joukossa.

Häggström teki kahdessa puolivälieräsottelussa yhteensä peräti seitsemän maalia ja syötti kaksi. Hän johtaa pistepörssiä.

Jasmin Mattila on tehnyt kaksi maalia ja syöttänyt yhden. Maalivahti Anni Suopajärvi päästi kahdessa ottelussa taakseen vain kolme maalia.

Koko kolmikko on valittu salibandyn maajoukkuetielle ja molemmat Jasminit ovat kauden aikana pelanneet myös SM-sarjaa T18-ikäluokassa, jossa joukkueen taival katkesi puolivälierissä.