Vesterinen yleisöäänillä jatkoon Tangomarkkinoilla

0
Ville-Markus Vesterinen putsasi palkintopöydän karaoken SM-kisoissa. Nyt hän eteni jatkoon myös Tangomarkkinoilla.

Suomi saa jälleen uudet tangokuninkaalliset, kun Tangomarkkinoiden laulukilpailun finaali järjestetään lauantaina 8. heinäkuuta. Laulukilpailuun osallistui tänä vuonna yli 250 laulajaa, joiden joukosta yleisö- ja ammattiraati sekä tuomaristo ovat valinneet yhteensä 20 miestä ja 20 naista Ideaparkin Livekarsintaan.

Ideaparkissa lauantaina 13. toukokuuta järjestettävän Livekarsinnan solisteista puolet on valittu yleisöäänten perusteella ja puolet ammattiraadin ja tuomareiden äänin.

Yleisöäänillä jatkoon eteni myös uusikaupunkilainen Ville-Markus Vesterinen.

Karsintavideoita katsottiin yhteensä 233 026 kertaa. Ääniä annettiin yhteensä 30 656.

Livekarsinnassa kukin solisti laulaa yhden kappaleen taustanauhan kanssa. Livekarsinnan laulajista puolet jatkaa matkaa Tangomarkkinoiden laulukilpailun semifinaaliin. Semifinalistit valitaan puoliksi yleisö- ja puoliksi tuomariäänin.

Semifinaali käydään lauantaina 27.5. Vantaalla Kulttuuritalo Martinuksessa. Semifinaalissa valta siirtyy tuomaristolle, joka valitsee Seinäjoella 8. heinäkuuta kisattavaan Finaaliin jatkavat kymmenen laulajaa.