Eero Kuikanmäki valittu Pyhämaan ja Lokalahden yhteiseksi kappalaiseksi

0
Uudenkaupungin seurakunnan Pyhämaan ja Lokalahden kappeliseurakunnille on valittu uusi yhteinen kappalainen.

Lokalahden ja Pyhämaan uuteen yhteisen kappalaisen virkaan on valittu Eero Kuikanmäki. Hän toimii tällä hetkellä Järvi-Kuopion seurakunnan seurakuntapastorina ja on työskennellyt aiemmin muun muassa Heinäveden seurakunnan kirkkoherrana.

Kappeliseurakuntien yhteinen kappalaisen virka tuli avoimeksi, koska sekä Lokalahden Arja Kalliopaasi että Pyhämaan Juhani Kapiainen ovat jääneet eläkkeelle. Kirkkovaltuusto teki periaatepäätöksen jo aiemmin, että kappeliseurakunnille tulee yhteinen kappalaisen virka. Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli julisti viran haettavaksi yhteisenä. 

Lokalahden ja Pyhämaan yhteisen kappalaisen virkaan haki neljä henkilöä. He olivat Kustavin ja Taivassalon seurakuntien vs. kirkkoherra Menni Heikkinen, Kuikanmäki, Oriveden seurakunnan Juupajoen kappeliseurakunnan kappalainen Samuel Mäkinen ja Uudenkaupungin seurakunnan seurakuntapastori Heli Nurmi.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän