Jesse Piispanen voitti pm-kultaa moniottelussa – Kenttäkarhujen ja Vankan nuorille hyviä sijoituksia

0
Jesse Piispanen oli omassa sarjassaan ylivoimainen.

Kalannin Vankan Jesse Piispanen voitti 12-vuotiaiden sarjan pm-moniotteluissa Turussa. Jesse voitti kilpailun ylivoimaisesti, 360 pisteen erolla Turun Urheiluliiton Veikko Plosilaan .

Toisen palkintopallisijoituksen Vankalle toi Valtteri Eloranta 9-vuotiaiden kolmiottelussa. Hän hävisi vain kuusi pistettä Kaarinan Uran Akseli Mäenpäälle . Samassa sarjassa Laitilan Jyskeen Ilmari Matikainen oli kymmenes ja Kenttäkarhujen Aleksi Lehtoruusu 11. Sarjassa oli mukana peräti 34 kilpailijaa.

Kenttäkarhujen Iisak Vainio oli viides 13-vuotiaiden poikien ottelussa. Samalle sijalle ylsi Aaron Lehtoruusu 11-vuotiaiden sarjassa. Oliver Haanpää oli Aaronin takana seitsemäs.

10-vuotiaiden poikien ottelussa Vankan Onni Piispanen oli kuudes, Vehmaan Kiiston Frans Virtala yhdeksäs ja Vankan Rasmus Piispanen sijalla 23.

Vankan Aino Tättilä oli 11-vuotiaiden tyttöjen ottelussa 11. ja Jenna Tuuna-Väiskä 9-vuotiaissa yhdeksäs. Kenttäkarhujen Linnea Lehto oli 9-vuotiaiden sarjassa 25. Vehmaan Kiiston Alisa Heino oli 9-vuotiaissa neljäs. Elsa Katvesojan sijoitus 11-vuotiaissa oli 18.

Jyskeen Neela Ihanmäki voitti 13-vuotiaiden tyttöjen sarjan. Samassa sarjassa Jyskeen Nella Raiskinmäki oli seitsemäs ja Taika Karppinen kahdeksas.

12-vuotiaiden sarjassa Jyskeen Sandra Palmroth sijoittui toiseksi ja Kerttu Matikainen neljänneksi. 10-vuotiaiden sarjassa Sofie Palmroth oli 13.