Kaupunki irtisanoo Ketunkallion vuokrasopimuksia

0

Kaupunginhallitus päätti valtuuttaa asianajajan hakemaan maanmittauslaitokselta maanvuokraoikeuksien kirjaamisen poistamista Ketunkallion tonteilta. Ratkaisu koskee As Oy Uudenkaupungin Korvetin, As Oy Uudenkaupungin Kutterin ja As Oy Uudenkaupungin Kuunarin vuokrasopimuksia.

Vuokrasopimukset on tehty kesäkuussa 2017 ja asuinkerrostaloille on myönnetty rakennusluvat toukokuussa 2018. Luvat ovat voimassa tämän vuoden toukokuun loppuun. Rakennustyöt tontilla ovat kesken ja tontilla on vain betonielementeistä tehty pohjakerroksen runko.

Tontin vuokranneiden asunto-osakeyhtiöiden omistajalta, Atico Oy:ltä, on pyydetty selvityksiä rakentamisen aikatauluista. Viimeisin selvitys on saatu viime syksynä ja sen mukaan tavoitteena oli käynnistää rakentaminen tänä keväänä. Kaupunki päätyi vuokrasopimusten irtisanomiseen, koska kaupunki on jo joustanut aikataulussa, eikä mitään kuitenkaan ole tapahtunut.