Musiikkiopisto jakoi todistuksia ja stipendejä

0

Vakka-Suomen musiikkiopiston lukuvuosi päättyi perjantaina 26.5. päätöskonserttiin Laitila-salissa. Täysi sali yleisöä pääsi nauttimaan laadukkaista musiikkiesityksistä taitavien nuorten taiteilijoiden esittäminä.

Konsertissa kuultiin solististen esitysten lisäksi ryhmäesityksiä, jotka loivat tarkan kuvan musiikkiopiston laaja-alaisesta ja monipuolisesta tarjonnasta koko toimialueella.

Musiikkiopiston rehtori Jussi Kauranen muistutti puheessaan, että musiikilla on monta roolia. Yksilön näkökulmasta musiikki tarjoaa mahdollisuuden ilmaista itseään ja löytää sisäisen äänen. Yhteiskunnan näkökulmasta musiikki on luovuuden, innovaation ja ilmaisun lähde.

Päätöskonsertissa jaettiin 15 perusopintojen todistusta. Rehtori Kauranen onnitteli kaikkia päättötodistuksen saajia toteamalla, että jokaisen musiikkiopintojen prosessi on ollut ainutlaatuinen ja jokaisen nuoren oman näköinen kaikessa rohkeudessa.

Musiikin taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän perustason todistus:

Alikleemola Veera, klarinetti, Antola Kasper, baritonitorvi, Hirvonen Heikki, trumpetti, Hülber Vera, huilu, Kauranen Elisa, huilu, Kuusisto Onni, käyrätorvi, Laivoranta Odessa, piano, Mannelin Kasper, klassinen kitara, Peltonen Peetu, piano, Rajala Juri, saksofoni, Saloma Jeremia, trumpetti, Turunen Tenho, saksofoni, Vartiainen-Sogór Janne, harmonikka, Vartiainen-Sogór Jesse, harmonikka, Wallenius Emilia, viulu.

Päätöskonsertissa jaettiin opettajien esityksistä kaikkiaan 17 stipendiä syventävien ja perusopintojen oppilaalle. Stipendien saajat ovat osallistuneet kuluneen lukuvuoden aikana aktiivisesti instrumentti-, musiikin hahmottamisen- ja yhteismusisointiopetukseen.

Lisäksi he ovat osoittaneet musiikkiharrastuksessaan erityistä sinnikkyyttä, tavoitteellisuutta, erityistä edistymistä opinnoissaan ja ylittäneet selvästi asetetut tavoitteet sekä ottaneet opetuksen aikana musiikkiopistokaverinsa huomioon erityisen positiivisella tavalla.

Stipendilahjoitukset ovat tehneet Crusell-naiset, Hiekan säätiö, Laitilan Marttayhdistys ry, Laitilan Eläkeliiton ja Vakka-Suomen musiikkiopiston kannatusyhdistys ry.

Stipendien saajat:

Bogomolec Sharon, Hieta Niki, Hirvonen Heikki, Huovinen Ilmari, Hülber Vera, Junnila Joel, Kauranen Elisa, Laivoranta Odessa, Leino Simo, Lukkala Justiina, Melnyk Viktoriia, Saloma Jeremia, Siltovuori Aatos, Suominen Eetu, Torppa Joona, Turunen Tenho, Österman Tilda.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän