Onnea uusille ylioppilaille! Katso lista Uudenkaupungin ja lähiseudun lukioiden valmistuneista

0
Kuva: Jonny Holmén

Uudenkaupungin Sanomat julkaisee tänään tiedot uusista ylioppilaista. Julkaisemme uudet ylioppilaat lukiokohtaisesti Varsinais-Suomesta sitä mukaa kun saamme tiedot lukioilta. Lista täydentyy tiistain aikana useaan kertaan. Paljon onnea kaikille uusille ylioppilaille!

 

UUDENKAUPUNGIN LUKIO

Aarnio Lari-Johannes Arimo, Aitta Venla Aino Elina, Appelblom Emil Johannes, Arvonen Akseli Leo Juhani, Blomqvist Oliver Emil Alexander, Bogomolec Samuel, Dahlberg Emmi Josefiina, Gyldén Jasmin Ellen, Haaparanta Senni Sofia, Hakoniemi Ilona Aliisa, Heikkinen Venla Karoliina, Heino Viljami Lauri Tuomas, Holvitie Jonatan Erik Sebastian, Holvitie Remi Erik Johannes, Huhtanen Inka Sofia, Jaakkola Aino Helena Wilhelmiina, Jussila Janette Suvi-Tuulia, Järvinen Juho Jonne Sakari, Kangasniemi Elias Kasperi, Kari Meeri Maria, Kettunen Emilia Alma Alexandra, Kilpinen Emma Julia, Kirjasuo Miila Karoliina, Kivinen Emma Marjut Eveliina, Korpijärvi Iida Karoliina, Laukkanen Antti-Jussi Sakari, Laukkanen Justus Juuso Jalmari, Laurikkala Jalo Jalmar, Lehtonen Nea Vilhelmina, Lindfors Venla Minea, Lindroth Erika Kristiina, Lindroth Vilma Katariina, Maas Annika Maria Victoria, Marttila Rasmus Matias, Mihaylova Irini Aleksandra Blagoeva, Mäkinen Ruut Kaisa, Nummi Matias Ilmari, Nummi Veera Suvi-Päivikki, Numminen Aleksi Juhani, Nurmi Emilia Ellen, Nurminen Severi Santeri, Nuutila Inka Birgitta, Paavola Elias Aleksi, Palviainen Tero Juhani, Pietikäinen Masi Juho Oskari, Pietilä Silja Inari, Pohjalainen Iida Edith, Rajala Juri Ilmari, Saarikko Lauri Sakari, Saarinen Julia Amanda Aleksandra, Saarinen Lauri Eevert, Salminen Ronja Charlotta, Salo Dani Veli Tapani, Setälä Jasmin Adele, Siivonen Iida Helmi Karoliina, Soinu Saana Amanda, Sormunen Eetu Antton, Ståhlberg Ellen Sofia, Suominen Petra Aleksandra, Suominen Pihla Lyydia, Talvinen Kaisu Matilda, Toivonen Julia Pauliina, Turkki Reetta Eeva Marjatta, Usvala Aino Kaisla, Uusikartano Aino Kaisa Marjatta, Uusikartano Juho Kustaa Johannes, Uusitalo Neea Matilda, Varjo Ilona Anni Adeliina, Virtanen Nea Josefina, Virtanen Veera Elliida, Vuorinen Frans Valtteri, Wahlbäck Essi Ilona, Wallenius Emilia Katariina, Ääritalo Anni Maarit.

Yhteensä 74 ylioppilasta.

LAITILAN LUKIO

Alanen Jonni, Alikleemola Veera, Antola Niklas, Askola Otava, Astila Vilma, Grönroos Carolina, Haapala Hilda, Halmela Benjamin, Heikola Meeri, Heikola Venla, Hyytiä Akseli, Iiskala Monika, Juuti Emma, Jäspi Aino, Kinnala Juho, Kuusisto Rebekka, Kylä-Heiko Helka, Lainio Nella, Lehtonen Katariina, Lukkala Justus, Lähteenmäki Akseli, Mattila Matilda, Mustonen Isabella, Mäki Essi, Mäkilä Max, Niela Aada, Pihala Roosa, Rantala Aino, Saari Anna, Saari Irina, Saarikoski Samuel, Sivonen Sanni, Sorosuo Josefiina, Sukari Santeri, Toivonen Veeti, Tähtinen Lea, Tähtinen Niklas, Uusitalo Emmi, Virtanen Juuso, Vuorio Antti, Ylenius Sampo.

NOVIDAN LUKIO, LOIMAA

Aalto Sanni, Alisaari Eero, Hakala Jade, Haveri Markus, Helminen Emma, Hietala Maija, Ilola Emma, Jylhäkoski Roni, Järvinen Sara, Kallio Iida, Kankare Iira, Kannisto Marianne, Kiiski Katariina, Kivilä Emma, Kivinen Eerika, Koivisto Lauri, Krapi Sanni, Kulmala Stina, Kulmala Tommi, Kunttu Elias, Laaksovirta Liinu, Lahtinen Elisa, Lahtinen Sanna, Laine Aino, Laivo Emil (kaksoistutkinto), Lehtinen Eero, Leppikoski Mette, Liukkonen Annukka, Marttila Luka, Mattila Sonja (kaksoistutkinto), Metsänkylä Viivi (kaksoistutkinto), Muurinen Eelis, Mykkänen Alma, Mäkelä Anni, Mäki Laura-Mari, Naula Aleksis, Niemi Emma, Nieminen Venla, Nohteri Kalle, Onnela Elias, Onnela Eveliina, Pohjanoksa Sara, Pullinen Siiri, Rantala Milla, Rantomaa Oskari, Rasilainen Miro, Ristimäki Venla, Ruohonen Oona, Saarelainen Frans, Salmi Riku, Salo Kerttu, Salonen Joel, Suvanto Tomas, Taalikka Sisu, Tapio Emilia, Toivonen Emma, Toropainen Alina, Virta Tuuli, Widberg Julia. ​

ELISENVAARAN LUKIO, PÖYTYÄ

Ahola Senja, Arvola Anne-Mari, Isomäki Emmi, Jälkö Roosa, Kavén Roni, Kivikoski Emil, Korpi Mira, Kähkönen Mikael, Lahti Martti, Laiho Kaisa, Lampiola Juulia, Lehtonen Lilja, Marttila Katariina, Mägi Romet, Mäki Jesse, Peltola Sofia, Penttilä Pietari, Pulkka Nea, Puuska Aatu, Rautalin Santeri, Rautio Veera, Rouhiainen Pinja, Sahla Lauri, Sakko Iina, Salonen Saana, Sulin Tuomas, Vahlberg Julia, Vuori Akseli, Väätäinen Jesse ja Ääri Sanni.

HALIKON LUKIO

Aaltonen Oula, Aarnio Emmi, Anttila Milja-Riia, Broens Elias, Broens Lotta, Elovaara Emilia, Elovaara  Santeri, Forslund  Amanda, Güldogan Giancarlo, Haapasalmi  Venla, Hakonen Aada, Halonen Ukko, Herranen Kristofer, Huntus Cecilia, Hynninen Kristina, Hämeenoja Mico, Hämäläinen Eino, Ilmanen Vertti, Isometsä Janet, Isotalo Antti-Jussi, Kallio Aada, Kari Olli, Kauppi Milja, Laaksonen Ada, Laanti Juuso, Lang Matias, Laukkanen Pinja, Lehtiö Julius, Lehtola Teemu, Leppäaro Wilhelmi, Liimatainen Janina, Lipiäinen Hilkka, Lobko Stefan, Maunu Antti, Merivirta Ilmari, Mäkelä Pihla, Mäki Siru, Niemi Liliann, Niemi Rasmus, Nieminen Peppi, Nordling Max, Nurmi Anni, Nurmi Emma, Nurmi Iida, Nurmi Luka, Ojanto Miro, Peippo Niko, Pekola Patrik, Pölönen Marianna, Pöysti Mette, Rantanen Aino, Roos Senia, Räsänen Emma, Saastamoinen Eetu, Salokannel René, Savojoki Verneri, Solas Sini, Suominen Milla, Talvia Elsa, Talviniemi Enni, Tiihonen Tatu, Toivonen Eemeli, Tuominen Aaro, Tuominen Aki-Petteri, Tuominen Viivi, Turila Aino, Vaartio Leevi, Valanne Ella, Virta Nella, Vuorikoski Roope, Väkiparta Veeti, Välitalo Noora.​

KAARINAN LUKIO, NUORISOLINJA

Aalto Joni, Aalto Victoria, Aaltonen Heta, Ali Ilhan, Arro Jan-Tomek, Backman Jade, Beqiri Dion, Bergström Vilho, Byskata Sonja, Haarala Ulla, Heikkilä Nella, Heikkinen Helmi, Heiniö Aaro, Heinonen Iiris, Heinonen Julius, Heinonen Milla, Helander Vertti, Helle Ada, Hellman Alpo, Hirvensalo Sara, Hirvonen Ella, Hollmén Sofia, Honko Roope, Huhtala Vili, Husko Grant-Herbert, Hynninen Aapo, Jukarainen Lari, Järvinen Lauri, Kallio Jami, Kallio Matti, Kantonen Emilia, Keeninen Luka, Kentala Samuel, Kesäniemi Kalle, Kinnala Akusti, Kirstilä Mikko, Kivelä Eemil, Kivimäki Iisa, Kohonen Roope, Korhonen Essi, Koskinen Emil, Kullmann Keidi, Laihonen Jasmin, Laine Jaakko, Laine Niilo, Lehtonen Eetu, Lenkkeri Susanne, Leppänen Pyry, Lunden Kia, Mantere Pinja, Marjanen Nelli, Matti Siiri, Mattila Kerttu, Meltola Jaakko, Niinivirta Saku-Kasperi, Nurminen Sara, Nzoko Kungi, Oksanen Emma, Pekkinen Venla, Pyökäri Kaapo, Ranki Ida, Ranta Olavi, Rossi Iida, Saario Ekke, Salmi Iiro, Salminen Aada, Salminen Vilma, Strandberg Iiro, Suovo Axel, Särkelä Ira, Tohka Saara, Tornberg Topias, Tuominen Helmi, Tuominen Verneri, Valli Lauri, Valovirta Lumi, Vasara Viivi, Vellonen Veikko, Viinanen Adelia, Villanen Elmira, Vuorela Nea

KAARINAN LUKIO, AIKUISLINJA

Ahanen Ella, Havia Jussi, Ilkka Roni, Kilpi Elsa, Lehtinen Pinja, Lundén Rebecca, Mäki-Villamo Minttu, Nieminen Lauri, Päivänsäde Helene, Rauhala Rasmus, Sjö Lotta, Vehmas Siiri, Vuola Iina

KIMITOÖNS GYMNASIUM

Alanne Arthon, Byman Julia, Diaz Andrea, Ekholm Alina, Enberg Eveliina, Engblom Samuel, Forss Moa, Granlund Julia, Grönholm Linus, Gustafsson Fanny, Heinonen Lucas, Henelius Aurora, Launokorpi Johanna, Laurén Ulrika, Lehtola Emma, Lindblom Josefin, Mäkelä Jenny, Nyholm Elin, Rosenberg Alva, Sjöstrand Emil, Wilson Lotta.

KOSKEN LUKIO

Arajärvi Miro, Forsblom Daniel, Gullman Annika, Hakala Pinja, Hyvärinen Arttu, Juusti Harri, Järveläinen Aaro, Kallio Ada, Kantala Emelina, Korpiaho Erik, Koski Jennariina, Koskivainio Saimi, Lammi Juho, Lehtinen Simone, Matikainen Minttu, Mattila Klaara, Mäntylä Veeti, Nummela Matias, Nuutinen Riikka, Ojalehto Toivo, Riitamaa Siiri, Salin Paavo, Salmela Ossi, Salminen Ella, Salo Tiia-Maria, Salonen Niklas, Suomi Sanna, Turunen Iina, Uusitalo Aada, Uusitalo Lauri, Virtanen Sofia, Voitto Miisa, Välitalo Helmi, Väätäinen Sanni, Ylitalo Aarne ja Ylitalo Nella.

LAUTTAKYLÄN LUKIO

Ala-Viikari Lempi, Aro Roosa, Arola Eevi, Arola Joona, Brunnila Laura, Harjunmaa Inari, Heikkilä Nikolai, Häihänen Jenni, Järvi Ronja, Koski Samu, Kuusisto Eeva-Maria, Laine Kerttu, Lamminen Joonas, Lehtimäki Otto, Lehtinen Elmeri, Lehtinen Henrik, Lindroos Emmi, Louhivuori Neea, Metsämäki Iiris, Murtojärvi Nuutti, Nokkala Arttu, Oinonen Santeri, Orobinska Olha, Paju Juho, Pajunen Tytti, Pihko Henna, Pohjolainen Emmi, Pöyri Konsta, Ristimäki Onni, Saari Elsa, Salminen Pinja, Salmivaara Samu, Savijoki Vilma, Siltanen Joosa, Syrjälä Emilia, Taimi Eero, Takala Saara (kaksoistutkinto), Tiiri Jaakko, Tiiri Vilppu, Toivonen Jonna, Turkko Janus, Vehmaa Hanna, Virtanen Juho, Virtanen Petra.

LAUTTAKYLÄN LUKION AIKUISLINJA

Härkin Santeri

PAIMION LUKIO

Aaltonen Reino, Ahlqvist Emili, Ahtola Onni, Haapala Jaana, Heikkinen Anna, Heltelä Konstantin, Kaivola Verneri, Kajander Einari, Kallio Niklas, Kallio Otto, Kirkkomäki Sara, Kiviranta Salla, Laaksonen Marianne, Laine Aapo, Laisila Venla, Lehtinen Jenna, Lempiäinen Onni, Lindstedt Minette, Loit Alisa, Louhi Henna, Melander Julia, Mäkilä Markus, Pusa Topias, Pöyhönen Peppi, Rantala Annika, Rouvali Jaakko, Sillanpää Sisu, Sirkiä Niklas, Sola Samuel, Tervomaa Aaro, Toivonen Ellen, Tuunainen Oskari, Valtamo Venla, Valtonen Vilma, Vesanen Sara, Virtanen Helga, Välimaa Saaga.

PERNIÖN LUKIO

Ahlqvist Annu, Alaranta Aaron, Heino Nea, Heinonen Henna, Hietaranta Albert, Himberg Dan, Hjerp Elias, Johansson Helmiina, Järvinen Pauliina, Kipinoinen Ilkka, Knaapinen Alina, Laakso Linnea, Laakso Olivia, Lammervo Laura, Luusalo Eino, Paavola Heidi, Poso Emmi, Rissanen Susanne, Salomaa Aliisa, Suvinen Saaramaria, Säilä Maria, Söderholm Iida, Vasenius Emma, Virolainen Roosa ​

SALON LUKIO

Aaltonen Elmeri, Aaltonen Iida-Liina, Abi Abdallah Philippe, Ahlqvist Petra, Ailus Ilmo, Ajanki Alisa, Al Drubi Nuur, Alha Nelli, Arlin Silja, Arokivi Lotta, Barry Rebekka, Bergman Nella, Borenius Sanni, Egri Imola, Eijs Aarni, Elo Elli, Elo Iida, Elo Lotta, Granberg Huugo, Haapaniemi Christian, Hackman Sandra, Hajdini Agnesa, Hajdini Gresa, Harkko Vilma, Hartikainen Veeni, Hatakka Niilo, Hautala Maija, Havia Olli, Heidemann Robert, Heikkilä Matias, Heino Hilda, Heinonen Kari, Helin Kristian, Hellström Aino, Hilska Katariina, Huldén Kalle, Huttunen Emil, Huuskonen Siiri, Hänninen Menna, Härmälä Veera, Immonen Sani, Isosaari Ruska, Jauhiainen Feeliks, Jokimies Veera, Joutsila Joosua, Julin Heidi, Junnila Olli, Juntunen Tuukka, Jyräsalo Jere, Jääskeläinen Hannes, Kakko Ella, Kangassuo Jesse, Kankaanpää Ella, Kaskari Nicole, Katajakoski Tilda, Kaustinen Jere, Kedonperä Konsta, Kekkonen Amanda, Kemilä Tiina, Kiljunen Markus, Kivelä Hilma, Koivisto Jake, Koivula Ellimari, Koivunen Anni, Koivuniemi Amanda, Koivusipilä Muusa, Kokko Mona, Kokkonen Elias, Koppinen Nea, Korsimo Oona, Koskinen Peppiina, Kotavuopio Topi, Kotiniemi Jani, Kulta Kalle, Kurppa Kerttu, Laaksonen Henna, Lahtomaa Jesse, Lastunen Onni, Lehti Rami, Lehti Sanni, Lehtinen Laura, Lehtinen Susanna, Lehtonen Pinja, Lehtovaara Verneri, Lidkinas Aleksandr, Lindberg Tom, Lindfors Axel, Lintunen Roni, Loimusto Miska, Loiske Tuomas, Lokkila Josefina, Lotta Erik, Lounasmaa Kiia, Lukin Sanna, Luo Zhengyang, Luojus Aaro, Luotonen Jonna, Lupala Nanna, Luukkainen Ilmari, Maaniemi Nathalie, Mali Silja, Markula Ilona, Mattila Annimaija, Mattila Peppi, Merikukka Roni, Mernica Salma, Metsänoja Viivi, Mikkola Matias, Murtola Viivi, Määttänen Ella, Määttänen Mona, Niemelä Oskari, Nieminen Adalmina, Nieminen Viljami, Niinivaara Mimmi, Nikkanen Terhi, Nilsson Oliver, Nousiainen Masi, Ollila Milla, Paatero Veera, Pajala Urho, Palmroos Nea, Parikka Mikael, Pekkarinen Milja, Peltomaa Heli, Peltomäki Anni, Pirilä Paula, Pitkänen Oskari, Poutanen Jere, Pyykkö Anssi, Raassina Tuukka, Rahko Emma, Raita Anna-Sofia, Raita Patrik, Rantanen Marianne, Rehmonen Nette, Riikonen Mona, Riitamaa Sanni, Roiko Vili, Romu Alex, Ruohonen Samuli, Ruottinen Mira, Ruusunen Jenni, Rönnblad Tea, Saari Mikael, Saari Olivia, Sahakangas Niklas, Sahlstén Sanni, Said Omar Hamim, Sainio Lari, Salejärvi Merika, Sarenko Mirella, Saukkio Nella, Savela Emma-Kaisa, Savela Ville, Sheikh Blnd, Siekkinen Aatu, Silfergren Eerik, Sorrola Noora, Suoranta Mira, Syngelmä Jenna, Särestöniemi Meri, Särkiniemi Totti, Takala Lotta, Tallskog Axel, Tchevkoueva Eveliina, Tikkakoski Aino, Tinell Aada, Tohmola Suvi, Toikka Aaro, Toivonen Aleksi, Toivonen Jaakko, Tolonen Jasmin, Torvikoski Viivi, Tuikkanen Mea, Uggeldahl Juha, Vainio Emmi, Vainio Saara, Valjus Ada, Valkonen Laura, Varjonen Vanessa, Venhomaa Julia, Vihiniemi Wiljami, Vilén Elias, Viljamaa Odelia, Vill Johanna, Virtanen Aino, Virtanen Anna-Stiina, Öberg Melina

SALON LUKION AIKUISLINJA

Heikkinen Jaana, Helenius Nella (kaksoistutkinto), Helskyaho Niilo, Kartela Emma, Lampela Lea (kaksoistutkinto), Pussinen Pentti​

SOMERON LUKIO

Ali-Yrkkö Akseli, Bryntsev Dmytro, Bytyqi Erton, Fonsell Rosa, Heikkonen Säde, Heinonen Melina, Heinäsmäki Iida, Hellsten Linda, Juselius Fanni, Kakko Lauri, Karttunen Santeri, Karvinen Siina, Kasurinen Jasper, Kaurala Joni, Kelosaari Lilja, Kopra Urho, Kotro Jenni, Kuula Onni, Laine Laura, Lehtinen Irene, Lehtinen Tytti, Lehtonen Netta, Leppä Juho, Mattila Nea, Maulammi Assi, Mettovaara Matilda, Mäenpää Jesper, Mäkinen Venla, Niilo Patric, Nikander Kaapo, Noki Maisa, Ojala Anna, Palander Silja, Pietiläinen Akusti, Rajala Emmi, Salminen Elli, Salminen Johan, Salminen Saana, Salonen Ellinoora, Sariola Lotta, Seitz Elissa, Tähtinen Emeliina, Vaittinen Eemil, Virkki Riikka, Älli Lauri

Turun Steiner-koulun lukio

Hiiterä Uni, Joutsenvirta Luukas, Kanervisto Amelie, Kheder Maruaa, Majewski Angela, Pilkkakangas Nooa, Saksa Christa, Syrjälä Sebastian

Puolalanmäen lukio

Ádám Balázs, Ahanen Oskari, Ahlqvist Sofia, Aittala Emma, Alanko Aino, Arvo Leevi, Brusila Ellen, Calvo Alonso Ada, Elomaa Nanna, Firoozi Daniel, Förbom Erika, Hakanen Elias, Hartelin Aleksi, Hartikainen Kaarle, Heikkilä Aino, Heikkilä Maria, Heikkinen Eevi, Heinonen Jaakko, Heiska Oskari, Helander Emma, Hernberg Emmi, Hietarinta Aleksi, Honkanen Siiri, Huhtala Laura, Hussein Maryan, Hänninen Elli, Isokorpi Aleksi, Jokinen Alma, Järvi Selma, Kahala Seela, Kandelin Ella, Karus Tilda, Ketonen Iida, Kiljander Erik, Kinanen Iida, Kipinoinen Kaisli, Knuuti Tuomas, Koivisto Aino, Kokko Siiri, Korpela Konsta, Kullan­mäki Valtteri, Kurvinen Emma, Kytö Maisa, Lahdenkauppi Anni, Lahesmaa Ilari, Lahtinen Elias, Laine Akseli, Lammervo Ida, Laukkanen Zaida, Lehtiaho Jemina, Lehtonen Sini, Leino Jesse, Lempinen Nella, Lindroos Milla, Lintunen Helmi, Lund Cecilia, Luoma Aaro, Luotola Laura, Maistrenko Oleksandra, Mattila Essi, Moilanen Seela, Mäkinen Alisa, Mäkinen Benjamin, Nguyen Khoa, Ojala Venla, Ojanperä Siiri, Orpo Ruusa, Paasio Hilla, Paloposki Olivia, Pekkala Heikki, Pelkonen Adele, Pelkonen Meeri, Pihlava Aino, Pikander Petja, Pirkkama Elli, Pitkänen Ella, Pulliainen Meeri, Pursiheimo Patrik, Puska Helmi, Pyörre Aino, Päiviö Ella, Pöllänen Ada, Rasinkangas Vilja, Ratu Enni, Remes Jenna, Rinne Hanna, Rissanen Lotta, Råholm Valtteri, Saarenhovi Fanni, Saari Risto, Saario Reetta, Salo Veera, Satto Helmi, Sinervo Aini, Sjö Venni, Stenroos Ester, Suomalainen Frida, Suominen Emilia, Söderlund Olivia, Taimen Alma, Takegata Nanaka, Takkinen Matias, Tamminen Loviisa, Terho Helena, Torii Aino, Tornberg Isabella, Tuomaala Ella, Tuomela Elina, Turta Ella, Utriainen Aino, Uusitalo Helmi, Vaaherkumpu Venla, Vahtola Aaron, Valtakoski Vilja, Viljanen Paavo, von Essen Aino, Vähätalo Anna, Väätäinen Krista, Wahlstein Ellen, Wahlstein Harry, Ylä-Anttila Lauri

Turun Luostarivuoren lyseon lukio

Aaltonen Heikki, Aarnio Aliisa, Ahlgren Ella, Ahmed Faaiz, Ahtinen Vilho, Alatalo Oscar, Arvelmo Matias, Arvilahti Alisa, Berghjelm Miina, Brunila Otto, El Aissaoui Aicha, El Aissaoui Jawhara, Eloranta Akseli, Etelämäki Miina, Fahlbom Jesse, Grönman Artturi, Haapala Viljami, Haataja Frida, Habib Aisha, Halttunen Venla, Hamatyar Imranullah, Heikkilä Eelis, Heikkinen Viljami, Heimala Sini, Helin Nelli, Helle Nea, Heuru Niilo, Holmqvist Samuel, Hongisto Aino, Huhtinen Eemeli, Hyvönen Jere, Hämäläinen Tuomas, Hänninen Reeta, Ibrahim Nimo, Inkeroinen Elja, Isik Ali-Elmeri, Isman Safio, Jünger Ari, Jääskeläinen Juho,Kalliala Joel, Kara Erika, Kaukinen Aku, Kaunisto Milla, Kawani Sofia, Kenttä Sylvia, Keskilohko Joona, Kettunen Senni, Kiiski Aukusti, Kilpeläinen Paavo, Kivelä Veikka, Koivukangas Julia, Koivula Vilma, Koskela Emelinda, Koskinen Liina, Koutu Alva, Kurki Pinja, Kuusikko Aino, Laaksonen Kalle, Laine Jalmari, Laine Pyry, Lauros Joona, Lehti Lisa, Lehto Iris, Lilja Sanni, Lindström Vasilisa, Liuke Niilo, Louramo Aaro, Lukkala Ronja, Maliranta Ida, Manninen Viivi, Mansour Ashraf, Mentula Myrsky, Moberg Leevi, Mulari Lauri, Munittula Arttu, Muomin Halimahon, Mäki Atte, Mäkiniemi Mila, Niemelä Leo, Nieminen Helmi, Nikander Emilia, Nummela Onni, Nurmi Lauri, Nyberg Rasmus, Ohlsson Oliver, Paavola Joel, Peimari Julius, Pettersson Noora, Pirkanniemi Elle, Punkka Linda, Puro Akseli, Putta Adelina, Pyysalo Aamos, Rannikko Sonja, Rantasaari Ida, Rastas Elmeri, Rautio Sanni, Remander Selma, Ruuska Manu, Ruuskanen Vertti, Räty Robin, Saari Eemeli, Saarinen Laura, Sailola Veikka, Santala Alvar, Sario Aada, Saunamäki Vilma, Savolainen Felix, Sergeev Klim, Sheekh Naimo, Sipilä Tomi, Sirkkilä Lassi, Steklova Kristina, Sundell Antti, Sundman Matias, Takala Risto, Takatalo Sanni, Tamminen Nea, Tapper Urho, Taskinen Topias, Tirri Ann-Fleur, Torppa Helmi, Tuomi Felix, Tuominen Urho, Uusipaikka Aino, Vaiste Onni, Viinikka Joel, Villikari Aada, Vuohijoki Niklas, Vuorinen Taika, Vuorinen Tilda, Winberg Christian, Ylä-Himanka Sara, Yrttiaho Alina, Zettinig Oliver

Turun normaalikoulun lukio

al Rammahi Ali, Al-Abdurasul Ali, Al-Deybil Ibrahim, Alhanan Avin, Altinawi Mariam, Altinawi Walaa, Andersson Isa, Bulliqi Blerta, Habib Amani, Hukkila Silja, Huuhka Inka, Ibrahimi Elza, Jokinen Severi, Juhala Evelia, Järvisalo Emma, Kaerala Kosti, Karinti Sara, Karvonen Teodor, Kerola Lassi, Kiili Vilma, Kinnunen Emilia, Kokkonen Henri, Koski Ada, Lukin Daniel, Ma’alin Dahir Abdihamid, Majasuo Aukusti, Mattsson Valo, Moxham Ella, Mäkelä Emma, Omar Bushra, Parsa Rebin, Pohjola Matilda, Rainio Anni, Retti Fanni (kaksoistutkinto), Ruuni Ella, Salihzada Saro, Sheikh-Yusuf Abdihamid, Sjöblom Niilo, Sjöblom Senni, Talonen Pinja, Tenho Elviira, Toivonen Eino, Tuominen Saana, Udd Julia (kaksoistutkinto), Vainikainen Malla, Viljanen Waltteri, Virtanen Niilo, Yousif Heliz, Zulkic Elma, Östlund Joona

Turun iltalukio

Aalto Evert (kaksoistutkinto), Ahjosaari Enni (kaksoistutkinto), Aulanko Anna, Denisov Vyachelav (kaksoistutkinto), Eivola Ella (kaksoistutkinto), Eskola Pette (kaksoistutkinto), Forsberg Aleksi (kaksoistutkinto), Fredman Anton (kaksoistutkinto), Haanpää Niklas (kaksoistutkinto), Heino Henna, Helin Silja (kaksoistutkinto), Hiltunen Miikka (kaksoistutkinto), Huhtakangas Juliette (kaksoistutkinto), Huunonen Vilma (kaksoistutkinto), Jokelainen Veera, Juhala Mikael (kaksoistutkinto), Kantala Jalmari, Kanto Atte (kaksoistutkinto), Karén Samu (kaksoistutkinto), Kaveri Kerttu (kaksoistutkinto), Ketamo Sete (kaksoistutkinto), Kivilä Oskari (kaksoistutkinto), Kivimäki Eetu, Koivisto Samuel (kaksoistutkinto), Koski Krista (kaksoistutkinto), Kujanpää Taija (kaksoistutkinto), Käkelä Olivia (kaksoistutkinto), Kärkkäinen Ninni (kaksoistutkinto), Laine Melinda (kaksoistutkinto), Lehdonkivi Tuomas (kaksoistutkinto), Leinonen Joakim, Lempiäinen Markus, Lenkkeri Ville (kaksoistutkinto), Lepistö Susanna, Linna Ellen (kaksoistutkinto), Liski Linda-Maria, Marila Terho, Nieminen Eemi (kaksoistutkinto), Nikander Kaius (kaksoistutkinto), Nurminen Aleksi, Orava Jonatan (kaksoistutkinto), Paavola Mika, Parkkinen Miki (kaksoistutkinto), Penkkala Veera (kaksoistutkinto), Pirkkanen Saara (kaksoistutkinto), Pohjanjoki Kalle (kaksoistutkinto), Rantala Enni, Reimola Eemeli, Rostedt Jasmilla (kaksoistutkinto), Saaristo Pekka, Shalak Enisa, Siitonen Carola, Snellman Anton (kaksoistutkinto), Sorri Vilja, Sorvisto Vera, Stengård Veeti (kaksoistutkinto), Suonpää Kiia, Tammeleht Delia, Teinilä Lielan, Toivonen Alpertti (kaksoistutkinto), Tyynmaa Taija, Vannottu Paulus, Varonen Jeremia (kaksoistutkinto), Velling Enni (kaksoistutkinto), Venojärvi Verneri, Vilppunen Anssi (kaksoistutkinto), Virtanen Haru Martin, Vuorio Ursula, Wahlroos Miska (kaksoistutkinto)

Turun Suomalaisen Yhteiskoulun lukio 

Aalto Vilja, Aaltonen Elsi, Aaltonen Julianna, Aaltonen Siiri, Aaltonen Viivi, Ahlroos Maria, Aho Sini, Ahokas Aaro, Ahokas Alisa, Aittokallio Daavid, Antila Akseli, Aronpuro Tinka, Bosnjak Nicolas, Bäckmand Max, Clerc Iina, Dahlberg Aaron, Ekholm Helmiina, Elonheimo Hugo, Erlin Julius, Farah Mohamed Bahja, Fältberg Jenna, Garner Sini, Granlund Adele, Gustafsson Emma, Haatainen Eetu, Haavisto Ina, Hakula Alina, Hallivuori Juuso, Halminen Tuukka, Hannuksela Taisto, Heikkilä Aaron, Heikonen Oona, Heino Anna, Heinonen Eero, Heinonen Erika, Helenius Ida, Heywood Matilda, Hietanen Aliisa, Hinkkanen Janina, Hirvijärvi Vilma, Hokkanen Essi, Hollo Ada, Huhtala Vilma, Hynninen Anna, Hällfors Jasmin, Hämäläinen Petja, Joensuu Heino, Johansson Oskar, Jokila Alisa, Jokiniemi Toni, Junnila Adessa, Juuti Elmeri, Järvenpää Milla, Järvinen Aino, Kaartinen Sampo, Kalevo Sampo, Kallin Iines, Karonen Arttu, Karvonen Aatos, Kauppinen Aida, Kauppinen Nella, Ketonen Elias, Kinnunen Aapo, Kirjavainen Ilona, Kivelä Inka, Koivunen Ester, Korjala Matias, Korkka Helmi, Kortelainen Saana, Koskelainen Aapo, Koski Helka, Koskinen Nyytti, Koskinen Olivia, Kosunen Viljo, Krispijn Noora, Kulmala Micael, Kumpulainen Kuisma, Kupi Veeti, Kurki Maija, Kuusisto Aapo, Kyyrä Emma, Kärki Essi, Laakso Aarne, Laakso Matilda, Laakso Topi, Lahti Imma, Lahti Roosa, Laiho Elviira, Laiho Joakim, Larri Sanni, Lastusaari Iida, Laurila Jyry, Lax Sofia, Lehti Leo, Lehtonen Camilla, Lehtonen Fanni, Leppäkoski Marialuisa, Lilleberg Jyry, Linden Helmi, Lindfors Viivi, Lindgren Sampo, Lotila Jon, Lumme Elsa, Lundstedt Mona, Luoto Liisa, Lähteenmäki Anna, Lähteenmäki Lotta, Mahmood Raijan, Manninen Elmeri, Matikainen Inka, Mattila Eero, Mikkola Nea, Mäenpää Arttu, Mäki Tuulianna, Mäkinen Eemeli, Ndayishimye Amanda, Niinikoski Jere, Norha Jimi, Nummelin Viveka, Numminen Anni, Nurmi Hilla
Nurmi Vilmiina, Nyman Daniel, Oinas Aapo, Ojanen Petra, Oksanen Simona, Oliva Ukko, Ollila Hertta, Paavola Minerva, Pennanen Hilla, Pere Ella, Pop Johanna, Puranen Iida, Pökkönen Tiitus, Rainasalo Sonja, Rainio Sonja, Rajavaara Ella, Ranne Otso, Rantanen Aada, Rantanen Janna, Rauta Ilmari, Renvall Rebekka, Riipinen Erika, Rintala Reko, Ruohonen Kimi, Ruusuvuori Liila, Råstedt Nea, Saarela Senni, Saarikko Jannika, Saarinen Aapo, Saarinen Niko, Saarinen Otto, Salo Ilmari, Salonen Emilia, Sariola Lumi, Saviranta Petra, Sillanmäki Ossi, Sillanpää Iiris, Siltala Henna, Sorjanen Siiri, Stolzmann Frida, Ståhlberg Tatu, Suhonen Akseli, Suominen Eden, Sven Nanna, Sääksjärvi Kaisu, Tammenkoski Emil, Tapper Sara, Taskinen Oskari, Taulu Sofia, Tiiri Inari, Toivonen Annasofia, Tomberg Katriina, Torvinen Lauri, Tuominen Eero, Tuononen Sara, Turunen Atte, Tättilä Lyydia, Urpomäki Anni, Vahtera Reetta, Vanhanen Vilho, Vasarainen Sini, Vehanen Iida, Vienonen Meeri, Viitasalo Aleksandra, Viljamaa Eemil, Virjonen Amalia, Virtanen Emmi, Virtanen Iida, Vähä-Iitu Vappu, Wahlroos Enni, Wang Isabel, Yliaho Katriina, Zhang Windy, Özcimbit Rita

Katedralskolan i Åbo

Abdullahi Ismail, Andersson Gabriela, Andersson Nikolas, Antikainen Jonatan, Backman André, Balthasar Frida, Bergholm Joar, Brenner Lydia, Davidsson Amélie, Engström Simon, Enroth Wilma, Eriksson Axel, Eriksson Joar, Friman Minea, Ginström Henry, Granberg Oliver, Grandell Vania, Granholm Ella, Grönholm Tindra, GrönvallSofie, Gustafsson Kalle, Gustafsson Maja, Hakoila Lotta, Hautala Viktor, Hedberg Cecilia, Hesselgren Otso, Honkola Alina, Iver Vera, Kallio Kia-Isabella, Kaukoranta Celinda, Ketola Enna, Krause Salma, Kronlund Ida, Krook Madeleine, Laverman My, Lehtonen Jonathan, Lehtonen Linnéa, Leppähaara Axel, Lillhannus Mirjam, Lindberg Truls, Lindfors Linda, Lindholm Andreas, Lindholm Elida, Lindholm Wilma, Lindroos Ia, Maskula Cajus, Mattsson Rufus, Mäenpää Anna-Kajsa, Nihtilä Ella, Nordström Caroline, Nurminen Lotta, Nygård Linus, Nyström Amos, Pohjanheimo Nils, Rantala Sara, Rosvall Lucas, Rönnlöf Casimir, Salomaa Aatos, Sauso Ellen, Savolainen Eemil, Schauman Filip, Seppälä Selma, Seppänen Alfons, Simons Annie, Sipilä Sofia, Siro Timi, Sjöholm Jesse, Stenlund Markus, Stenlund Peter, Strandberg John, Törn Niilo, Uotinen Max, Valavaara Axel, Vikman Daniel, von Flittner Jessica, von Schantz Emil, Yrjas Jasper, Ålgars Therese, Öhman Atte.

Pargas svenska gymnasium

Ahlbäck Jonatan,  Andersson Celina, Andersson Fanny, Andersson Vincent, Bergman Erika, Björklund Linn, Blomberg Ines, Blomqvist Jennifer, Clayhills Samuel, Dahlberg Frida, Ducander Marius, Duncker Emilia, Eklund Emma, Frank Tristan, Fredenberg Walter, Granqvist Matilda, Hermansson Lina, Hågensen Sverre, Ivaska Anton,  Julin Mikael,  Jägerskiöld Nathalie,  Kamlin Elin, Karlsson Freja, Kinnunen Erik,  Kronberg Ellen, Laurén Simon, Le Grand Emma, Loo Emma, Lundell Alex, Mattjus Lucas, Pettersson Lenny, Sigfridsson Fanny, Sundberg Elin, Sviberg Julia, Törnroth Edwin, Westerby Niklas, Winqvist Ellinor, Öhman Emil.

Mynämäen lukio

Alagoda Mira, Alanen Saga, Alho Tomi, Antola Saku, Arvela Emma, Cieslikiewicz Natalia, Eloluoto Lauri, Haavisto Matias, Heikkilä Helmi, Heikkilä Veikko, Helala Niko, Henttula Roope, Isolauri Eemil, Jokinen Iina, Kaskinen Viljami, Koski Eerika, Koukonen Silja, Kuisma Jan, Laihinen Saara, Laurila Nooa, Luostarinen Jessica, Luotonen Julia, Lähdetniemi Ellen, Markkula Tuomas, Marttila Sofia, Niemi Niiro, Niemi Ronja, Nikkilä Lotta, Nilsson Arttu, Nurmi Paavo, Pajunen Melissa, Pusala Eetu, Raikunen Ida, Ranne Jenna, Saari Titta, Savimäki Noora, Sillanpää Sara-Essi, Tanner Viivi, Vanhanen Miro, Vuorinen Otto, Vuorre Edit, Välinen Nea, Ylikylä Ada

Nousiaisten lukio

Ajosenpää Aarne, Andersson Riku, Aunio Emilia, Cavén Santtu, Elonen Niilo, Haimilahti Aino, Haulivuori Emma, Havia Ilona, Heinonen Siiri, Husar Sofia, Härmälä Arttu, Isotalo Roni, Jokela Aada, Jokila Julia, Juva Viivi, Järvenpää Julius, Ketola Joona, Koivisto Antti, Koivisto Mikael, Koski Mikaela, Kuoppa Jaakko, Kuronen Olivia, Kähkönen Aino, Kääriä Terri, Laaksonen Saana, Latva Nea, Lehtonen Tiiu, Lucander Juho, Lukka Samuel, Malekshahi Miko, Markula Laura, Marttila Miro, Moisio Perttu, Mutila Netta, Nikula Otto, Niskala Riikka, Nurmi Eetu, Oksanen Jussi, Osala Elviira, Pihanperä Aatu, Pulkkinen Oskari, Pustõnski Ralf-Jan, Pääkkö Eveliina, Ranta Pilvi, Raukunen Lari, Rintamäki Emilia, Ristimäki Jaakko, Ristolainen Minni, Rämänen Santtu, Salminen Emilia, Salomaja Arttu, Salomaja Maria, Salomäki Eetu, Sihvo Matias, Silver Helmi, Similä Petrus, Sinisalo Johannes, Sirkiä Oona, Sjöroos Teemu, Soranko Saku, Sukari Axel, Sukari Tiia, Suominen Oskari, Talske Oona, Tammi Laura, Tepponen Astrid, Toivonen Siiri, Toivonen Sofia, Torniainen Emma, Tynys Isabel, Uusirantanen Milja, Virtanen Anttoni, Vuorenpää Lauri

Turun Kerttulin lukio

Aalto-Setälä Artturi, Aho Aada, Albrecht Marcus, Arjasmaa Ava, Aula Enni, Bergström Vilma, Brander Alli, Brandes Kiia, Ekqvist Oskari, Elamo Paulus, Elamo Petrus, Elomäki Jasper, Erkamaa Emma, Falkdal Ronja, Fernandez Furu Daniela, Grönroos Iida, Hakanen Akseli, Hakulinen Eetu, Halava Vilma, Havu Noah, Heikkanen Eemeli, Helkiö Kalle, Helminen Jesse, Holm Erika, Holm Peetu, Hon-kanen Fia, Jokinen Nea, Jussila Juho, Juvonen Lotta, Järvinen Emilia, Kaario Joona, Kajula Fiia, Kajula Tilda,  Kankare Anton, Kerminen Artturi, Ketonen Eemil, Kilp Romi, Kinnunen Aliisa, Kivelä Roo-pe, Knuutila Matleena, Komulainen Henni, Kontio Joonas, Koskinen Evia, Kujari Aino, Kurikka Iisa, Kurttila Sampo, Kuusela Ilona, Kvist Atte, Kyytsönen Ville-Veikka, Kärtner Mia-Mari, Lahdenperä Aa-da, Latikka Matti, Laurinen Helmi, Lehtinen Leo, Lehtonen Aada, Lehtonen Oona, Leinonen Nestori, Lindroos Pieta, Lumijärvi Ellen, Luostarinen Lauri, Luoto Cesilia, Luoto Rebekka, Luukanen Sofia, Länsikallio Riku, Maikola Henrika, Meisaari Luukas, Meren­luoto Joonatan, Mohammadi Lara, Mylly-nen Maija, Nikunlassi Ville, Nordlund Eino, Nurmi Aleksi, Nurmi Kerttu, Nurmi Maija, Ohvo Otto, Paa-nanen Elsa, Pakarinen Oskari, Palkén Emilia, Peltonen Stiina, Peltoniemi Anna, Pohjola Iina, Puolitaival Adele, Puottula Vilma, Rantala Jasper, Rantala Josefiina, Raunio Markus, Rimmanen Maria, Rinne Iida, Rissanen Aada, Rounas Olli, Rova­salo Emma, Ruohola Ilona, Salmi Sini, Salminen Aleksi, Seppälä Kaisa, Seppälä Kaisu, Sihvo Emilia, Sikilä Juho, Simppula Pyry, Soukki Sanni, Stratos Lumi, Suominen Joona, Särkkä Sampo, Särvä Anssi, Taavitsainen Peppi, Taittonen Ilona, Talja Jaakko, Talso Ville, Talve Eero, Tanner Aarne, Tenhunen Ville, Tuohimaa Sami, Tuomisto Kerttu, Töykkälä Riina, Valkonen Eemeli, Vehviläinen Vilma, Vilhonen Venla, Virsula Fanny, Virta Eevi, Virtanen Ellen, Virtanen Luukas, Vuori Minea, Yli-Kauppila Aliisa, Ylimaa Venla, Åberg Viola

Turun klassillinen lukio

Aaltonen Aaron, Aaltonen Eero, Aaltonen Jere, Aaltonen Pyry, Ahdelmaa Aatu, Ahvenkoski Erik, Alanen Vilma, Andersson Teemu, Auvinen Kerttu, Bertram Alisa, Bezerra dos Santos Paiva Gabriela, Boucht Oscar, Day Jessica, Eckert Michael, Eklund Minja, Elamo Olivia, Falke Joel, Farah Mohamed Muniira, Gaye Amina, Hajdini Luan, Hakalax Joakim, Hanski Osmo, Harmaa Emilia, Harsia Viivi, Hauhia Joanna, Heinilä Oona, Heino Leevi, Heinonen Aliisa, Heinonen Oona, Helander Viveca, Hellstén Tuomas, Hiltunen Miska, Holm Annika, Honkanen Aili, Huhtala Alisa, Huvi Kasperi, Hyvärilä Aapo, Häkkinen Inka, Hämeenniemi Helmi, Ilyushina Elizaveta, Jansson Karoliina, Juvonen Justus, Kaarrela Juho, Kairinen Kerttu, Kajuutti Kuisma, Kantoluoto Saara, Karhu Nea, Karlsson Elia, Karlström Kaisa, Kaskinen Alisa, Katava Matias, Kauppinen Iida-Maria, Kelmendi Argjenta, Kemppainen Matti, Keto Krista, Kiiski Jessi, Kinnunen Vilma, Kiviranta Petteri, Kokkonen Elizabeth, Koskela Seela, Koskinen Elina, Koskinen Lauri, Koskinen Ossi, Kovanen Kasperi, Kuisma Venla, Kurkela Emma, Kuurtamo Rebekka, Laakso Sanni, Lahti Vinda, Laiho Emmi, Laine Alina, Laine Annika, Laine Reetta, Laine Sofia, Laitervo Atlas, Lappalainen Saga, Laurila Sara, Lehti Atte, Lehtimäki Erika, Lehtinen Elsa, Lehtinen Jade, Leppämäki Luther, Liukkonen Aurora, Lähdekorpi Otso, Lämsä Onni-Kalle, Matilainen Lari, Mattila Alva, Michelsson Elsa, Mussalo Teo, Mustonen Iiris, Muurama Taika, Mårtensson Kevin, Mäkelä Cauaana, Mäkelä Wilma, Mäki Kalle, Mäki-Takala Nea, Nieminen Iida, Niinijärvi Julia, Nordqvist Luka, Nummelin Iida, Nuorela Essi, Nurmi Aino, Nurminen Otto, Nyfors Liina, Oksi Peppi, Oliveros De Nordenflicht Samuel, Paasonen Emma, Pajunen Nea, Palani Jafi Ammar, Palmu Einari, Pasanen Milja, Paukku Aida, Pelander Ida, Peltola Saga, Peltoniemi Patrik, Pennanen Saara, Pietilä Selina, Pirkola Selma, Pönni Venla, Railoma Niina, Raitala Aava, Rantapere Salla, Raunio Veera, Rehnberg Sofia, Rinne Emma, Roininen Elli, Rosendahl Emilia, Rundgren Aliisa, Ryhänen Anna, Räsänen Aleksandra, Saapunki Saana, Saarenpää Siiri, Saario Nova, Salonen Orvokki, Salonen Valo, Sandberg Hertta, Serieh Luna, Sinervä Johannes, Sorvisto Viivi, Summanen Jenni, Sundell Selena, Suojanen Susanne, Suominen Jael, Suurjärvi Marissa, Suursuo Jeremy, Suvela Sara, Särme Niklas, Tamminen Jasmin, Tikkanen Ranja, Tirronen Ida, Toivonen Joona, Toivonen Meri-Tuuli, Tukiainen Aada, Tulimetsä Inka, Tuomisto Anni, Tyni Linda, Tynjälä Olivia, Ukkonen Zaida, Vainio Immi, Vainio Joanna, Vainionpää Venla, Valkama Emilia, Veivo Veikko, Vikström Isabella, Vilén Viola, Vuohelainen Ada-Lina, Vuori Julia, Yli-Nikula Sara, Ylitalo Kiia, Äärelä Camilla, Österberg Matleena, Östlund Eevi

Euran lukio

Fyhr Elsa, Haavisto Emma, Heikkilä Iris, Heino Jani, Heinänen Anssi, Helin Elli, Helin Siiri, Hiljanen Jenna, Huuki Henna, Hyttinen Akseli, Jaakkola Siiri, Jyräkoski Aleksi, Jäschke Helmi, Kahala Anna, Kauppi Eemil, Kerola Fanni, Keskilä Kia, Kivelä Anna, Kivelä Susanna, Koivisto Nea, Kylä-Kause Aino, Lehtomäki Peppi, Leija Nette, Leijo Alisa, Lindén Saga, Luukkonen Eero, Moglia Samuel, Mäkelä Irina, Mäki-Jaakkola Joel, Mälkiäinen Roope, Nuija Aaro, Nummela Pihla, Nurmi Samuel, Oksanen Tiia-Mari, Pajunen Emma, Palonen Tuulia, Perttu Juho, Poikonen Venla, Raittinen Aada, Raittinen Petra, Rantanen Aino, Rantanen Ella, Ruohomaa Miina, Salminen Antti, Salminen Viivi, Salomaa Pinja, Stenberg Vilmiina, Sukari Emma, Suoniemi Charlotta, Tammila Melina, Toimela Iivari, Toivonen Helmi, Tähtinen Katariina, Vallin Matias, Van Laethem Inka, Virtanen Jenna​

Liedon lukio

Alare Mikko, Arkko Rico, Auramaa Lempi, Brotell Ville, Friman Onni, Haaranen Joel, Halme Maria, Hellste’n Netta, Hulkko Akseli, Isokyykö Meri, Järvenpää Ina, Kaiti Johanna, Kantola Riina, Karonen Sulo, Kaskimäki Artturi, Kautiainen Nelli, Kemppi Pauno, Kero Elmeri, Keränen Aarni, Kivimäki Erika, Kontulainen Felix, Korkiamäki Ella, Korpela Nella, Kujala Jasmin, Kummala Joonas, Kyllönen Oskari (kv-linja), Laakso Essi, Laine Oskari, Lepistö Eetu, Luimula Kasperi, Lähteenoja Erica, Marjomaa Oona, Mellanen Sisu, Miikki Ella, Myllymäki Miinu, Nurminen Emilia, Orte Meero, Pajumäki Elina, Pellonperä Eero, Perkkiö Pihla (kv-linja), Perälä Johannes, Poikolainen Hannes, Rantanen Ella, Rosilainen Salli, Räsänen Ville, Saari Kira, Saarinen Julius, Salmelainen Viivi, Sipilä Severi, Surkova Polina, Syrjälä Eemeli, Timonen Jenni, Tuimala Linda (kv-linja), Tukkiniemi Sanni, Törmä Maia, Vapaavuori Jana, Venetpalo Verneri, Vuorinen Elmeri, Wahlsten Niko ja Ylitalo Oona.

Naantalin lukio

Astin Jari, Chydenius Artur, Elg Sofia, Eriksson Clarissa, Forsblom Eevi, Grönlund Eero, Haikio Aleksi, Hartikainen Evert, Hauninen Peppi, Hautala Mona, Heikkilä Lenni, Heinonen Taika, Holmberg Felix, Honkapää Peppi, Johansson Jeremias, Jokinen Isto, Järvinen Henriikka, Kaitaniemi Kalle, Kalludra Elsa, Kari Kerttu, Karsila Kerttu, Kemppainen Aatu, Ketola Veeti, Kinnunen Ville, Koistinen Lovisa, Kopra Siiri, Koski Jutta, Kurki Olli, Kääriäinen Julia, Laaksonen Oliver, Laitinen Siiri, Lehtonen Niilo, Lehtonen Veeti, Liikkanen Ouna, Liimatta Henni, Liippo Nelli-Maria, Liven Elisa, Luoma Leevi, Makkonen Joel, Marjamäki Ida, Mattila Alex, Mustalahti Enna, Mäkelä Eina, Mäki Viljami, Mäntysalo Vilma, Nartola Saana, Niemi Rafael, Nyström Joel, Näse Roope, Oudenhoven Irene, Perälä Viivi, Porra Pauli, Randell Eetu, Rekola Elina, Riihikoski Roni, Rinne Lilli, Rusi Miisa, Saaranluoma Aaro, Salama Veeti, Salenius Sanna, Salmi Emilia, Salomäki Tuuli, Salonen Lilli, Silván Irene, Suhonen Elias, Suikkanen Onni, Sutela Jesse, Tavio Oona-Lotta, Toorikka Oona,  Uurasmaa Urho, Vainio Elli, Vainiotalo Verneri, Vanhatapio Rasmus, Virtanen Essi, Vähämiko Eetu, Wahlroos Viljami

Paraisten lukio

Clayhills Albin, Eriksson Janet, Kerokoski Elias, Kiuru Tomas, Paulasto Ella, Rautelainen Olli, Riihelä Olle, Sandberg Christoffer, Sillanpää Verneri

Rauman lyseon lukio

Aalto Alina, Aalto Niklas, Aalto Oiva, Ailanen Alisa, Aitonurmi Sanni, Alapeteri Eemil, Alapeteri Linda, Ala-Siuru Aino, Andersson Nea, Ansio Mikael, Anttila Tuomas, Asikainen Salli, Auerlehto Viivi, Baltaci Berkan, Brown Wilhelm, Călugăru Ayumi, Erholm Joel, Fagerström Ida, Golisz Alexander, Granlund Joni, Haapala Lassi, Hannukainen Laura, Harapainen Luka, Harju Eetu, Harjunpää Juho, Helenius Leevi, Holmala Emil, Honkaniemi Miro, Hovinen Jesse, Hukkanen Kristian, Hurme Aleksanteri, Jaako Aliisa, Jakimovska Anastasija, Jalava Leevi, Jouppi Sanni, Junnila Pinja, Juntunen Eevi, Kaistakari Ilmari, Kallioniemi Jami, Kapellis Marios, Karta Maija, Kataja Viveka, Katas Armida, Kaukonen Veera, Kauppila Rasmus, Ketola Asser, Kieloniemi Aaron, Kieloniemi Anton, Kiiskinen Matias, Kiiveri Vilma, Klaus Ida, Kleimola Peetu, Koistinen Minea, Koivula Eeno, Kolehmainen Patrick, Koponen Jesper, Koponen Jimi, Koponen Oona, Korte Lasse, Laakkonen Justus, Lahti Mimosa, Laiho Ella-Maria, Laihonen Eerika, Laine Ada, Laine Sara, Lamminpää Elsa, Lamppu Nea, Laukkanen Pihla, Lehikoinen Iina, Lehto Venla, Lehtonen Iida, Leino Eemil, Leinonen Milla, Leppimäki Otso, Liukkonen Sanni, Lähteenmäki Ellen, Malmelin Oskari, Malmsten Markus, Mannonen Anna-Liisa, Mattila Mikaela, Mesbah Leila, Mikkonen Sonja, Murto Ellen, Mäenpää Jenna, Mäkinen Annika, Mäkinen Jenni, Mäkinen Julius, Männistö Peppiina, Narmala Daniela, Niemelä Alves Lucía, Niemi Noora, Niemimaa Aukusti, Nieminen Inka, Nummi Salla, Nurmi Olli, Nurmisto Essi, Nylund Joona, Nyroos Milla, Osara Eeva, Pakaslahti Peppi-Lotta, Peltola Eetu, Peltola Tuomas, Peltomaa Maria, Peni Iiro, Penttilä Viola, Pietilä Hertta, Pietilä Lempi, Pihlajamäki Eemeli, Pihlajaniemi Niklas, Pihlajaniemi Samuel, Pirttimaa Paulus, Putaansuu Helmi, Raittila Eetu, Rajala Teemu, Rantanen Lauri, Reilama Joni, Rosvall Sanni, Ruohola Kristian, Ruutu Leevi, Saarela Anni, Saarinen Heimo, Saariranta Ronja, Saarivuori Oliver, Salla Anni, Salmi Emma, Salminen Olli, Salo Siiri, Salonen Jonna, Salonen Tommi, Silander Pauliina, Sillanpää Aaro, Sinisalo Riku, Soininen Sanni, Sosala Ninni, Sosala Tuukka, Stenius Vilma, Suistio Ilmari, Sulo Iivari, Suutarla Leena, Takalo Iisa, Talsi Eveliina, Tarvainen Joonas, Toivonen Amanda, Toivonen Emmi, Tsarynnyk Daryna, Tunturivuori Markus, Tuominen Jenni, Tuominen Sara, Tähtinen Juho, Törmäkangas Roope, Vahteristo Viivi-Olivia, Vainio Miia, Vainio Patrik, Valanne Eero, Vanninen Ville, Vedman Hilla, Virola Anni, Virtanen Matilda, Vuoriaho Alexandra, Välimaa Aleksi, Vänttinen Emma, Westberg Malin, Wikman Max, Ylikippari Nea, Yli-Laurila Sofia, Österman Janette, Österman Pipsa

Raision lukio

Aarnio Viola Nora Helena, Ahonen Oiva Mikael, Alazaui Sara
Alho Melina Sofianna, Baumgertner Anthony, Berg Patrick Anton Kasimir, Berg Sanni Johanna, Bötel Luca Matias, Cabrera Gatell Leonardo, Coloman Muamer, Ek Oskari Antero (kaksoistutkinto), Ekblom Julia Johanna, Eloluoto Siiri Helena, Englund Frans Walter (kaksoistutkinto), Enwena Steven Gabriel Emeka, Försti Pihla Lumi Lilja, Ganji Tara, Hagner Eliel Wilhelm Waldemar, Hakala Elli Karoliina, Hammouche Mohammed Abdullah, Hautamäki Wilma Irene Maria, Hegic Amela (kaksoistutkinto), Heikkilä Akseli Juhani, Heinonen Noora Mikaela, Helez Amar (kaksoistutkinto), Humalajoki Senja Elisa, Joento Arvi Fredrik Bernhard, Joshi Raul Nandhan Johannes, Juntunen Nea Anniina, Kajala Kasperi Raimo Kalevi, Kantonen Jetta Jasmin, Kaskinen Viivi Eveliina, Kinnunen Niilo Toivo Kalevi, Kivioja Tinja Aleksandra, Koillinen Juho Mikael Matias, Koivisto Charlotta Ida Emilia, Koivisto Iida Helmi Marika, Koivisto Kaapo Armas (kaksoistutkinto), Korsijärvi Emilia Peppi Pauliina, Koskentaka Jesse Johannes Jussinpoika, Koski Sanni Susanna Aleksandra, Kujala Veena Wilhelmiina (kaksoistutkinto), Kukila Eeli Matti Akseli (kaksoistutkinto), Kurkela Nikolas Juho Hjalmar, Köpsi Viivi Nanna Sofia, Laaksonen Jonne Saku Tapani, Laaksonen Valtteri Matias (kaksoistutkinto), Laihia Peppi Jasmin Sofia, Lappalainen Lasse Antero, Lehtonen Oona Rebekka Maria, Levola Siiri Ilona, Lindqvist Akseli Ossi Sakari, Lindqvist Benjamin Rudolf Armas, Lindroos Emma Eveliina, Lintula Paavo Artturi, Luoto Lumianna Amanda, Malmi Eemeli (kaksoistutkinto), Merensalmi Teemu Miro Sebastian, Meritalo Mikko Antti Jalmari, Meritalo Olli Antti Elmeri, Mostafa Ismail Lanya Lona, Multanen Paavo Einari (kaksoistutkinto), Mäkiaho Hanna-Erika Orvokki, Nazari Hamidullah, Nikander Valtteri Eemil (kaksoistutkinto), Oddone Kupri Franco Tuomas, Orikov Kirill, Pankkio Aku-Matti Aapo, Pastucha Seweryn Andrzej, Pennanen Liisi Juulia, Penttilä Peetu Oliver, Pihl Antti Eemeli, Piippula Jere Juhani (kaksoistutkinto), Pinta Hugo Oskari, Pirkiö Heta Wilhelmiina, Pllana Anita, Rantala Ellen Kirsi Maria, Rantanen Jerepetteri Tuomas, Rumpunen Ossi Santeri, Salo Vili-Vertti Olavi Antero, Salokannel Suvi Satu Maria, Santio Oona Marianna, Seliö Jimmy Johannes, Seppälä Santeri Kalevi, Sihvo Ada Isabella, Silina Anna, Sipi Frida Elisa, Sundén Emilia Anna Orvokki, Suojanen Kiia Maria, Suominen Joona Eerik (kaksoistutkinto), Suominen Marius Mikael, Suominen Oskari Sakari, Suvanto Miska (kaksoistutkinto), Tavakoli Melvin, Tervala Veeti Aleksis, Tiermas Olli Toivo Juhani, Toivanen Kalle Matias, Tuokko Essi Elina, Tuomi Olivia Eveliina, Tuominen Juha Mikael, Tuononen Verneri Veli Heikki, Tupila Nella Maria, Turklin Emmi Ida Erika, Tursas Otto Väinö, Uotila Emilia Matilda, Vahala Mira Katariina, Vilhunen Juho Olavi, Villman Janna Mikaela, Virusmäki Aada-Maria Amanda, Vuorela Helmi Aino Jennifer, Vähäkylä Vikke Samuli, Xie Henri, Yrjänäinen Tiia Anni Maria​

Säkylän seudun lukio

Aittomaa Taavi, Bergius Mikael, Heino Eetu, Heinonen Mikko (kaksoistutkinto), Heinonen Nea, Jokela Emilia, Jokela Emma, Koivisto Frans, Kompuinen Leevi, Koskinen Eetu, Lahtela Reeli, Laine Viljamari, Lintunen Milla, Luoto Lauri, Mäkinen Riia, Nevalainen Joonatan, Nissi Tuomas, Ojala Fanny, Rannanmäki Sanni, Rantala Suvi, Reko Matti, Risku Mitja, Räihä Atte, Saarinen Miika, Saarisalo Mikael, Salonen Aino, Salonen Harri, Taimen Katariina, Tuomola Oskari, Vaarala Vilma, Virtanen Emmi

 

Ylioppilaat

Eniten kirjoitettiin äidinkielen lisäksi pitkää englantia ja matematiikkaa

Suomessa valmistuu keväällä 2023 noin 25 100 uutta ylioppilasta. Se on noin 400 enemmän kuin keväällä 2022.

Ylioppilaita valmistuu myöhemmin vielä lisää, kun kokelaat saavat puuttuvat opintonsa suoritettua.

Kokelas valmistuu ylioppilaaksi, kun hän on suorittanut ylioppilastutkintoon vaadittavat kokeet sekä lukiokoulutuksen oppimäärän tai laissa määritellyn muun tutkinnon tai koulutuksen.

Kevään ylioppilastutkinnon kokeisiin ilmoittautui 45 600 kokelasta (luvussa mukana myös ne, jotka uusivat hyväksyttyjä tai hylättyjä kokeita tai täydentävät tutkintoaan).

Äidinkielen ja kirjallisuuden kokeen lisäksi eniten ilmoittautumisia oli englannin pitkän oppimäärän sekä matematiikan pitkän ja lyhyen oppimäärän kokeisiin.

Ylioppilastutkintolautakunta toimitti kevään tutkinnon tulokset lukioille tiistaiaamuna.

Julkaisemme verkossa lukioilta saadut ylioppilaiden nimilistat Varsinais-Suomesta.

Osa ylioppilaista on saattanut kieltää nimensä julkaisun.

Lähde: Ylioppilastutkintolautakunta