Päihtyneitä ja huumaantuneita kuljettajia jäi kiinni viikonloppuna

0

Perjantain ja lauantain välisenä yönä noin puolenyön aikaan poliisipartio pysäytti henkilöauton Rantakadulla Uudessakaupungissa. Henkilöauton kuljettajana toiminut 1980-luvulla syntynyt mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,6 promillea. Lisäksi kuljettajalle tehty huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinin ja kokaiinin osalta.

Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Kuljettaja määrättiin poliisin toimesta väliaikaiseen ajokieltoon.

Aikaisin sunnuntaiaamuna noin kello kuuden aikaan Lounais-Suomen poliisi vastaanotti hätäkeskukselta tehtävän mahdollisesta rattijuopumuksesta Uudessakaupungissa. Poliisipartio pysäytti epäillyn henkilöauton tarkastusta varten Jalavatiellä Uudessakaupungissa.

Henkilöauton kuljettaja puhalsi poliisipartion seulonta-alkometriin noin 2,5 promillea. Lisäksi kuljettajana toimineelle miehelle suoritettu huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinin ja kokaiinin osalta.

Henkilöauton kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.