Paikallisille suunnistajille kakkostiloja Kemiönsaarelta

0

Kolme paikallista suunnistajaa ylsi kakkostilalle kansallisessa kilpailussa Kemiönsaarella sunnuntaina. Kimito SF:n keskus oli Söderlångvikin upean kartanon maisemissa ja läheiset rastimetsät vaativaa kisakenttää.

Kalantilainen Jussi Ankelo ei matkaillut kauas Ruotsiin, vaan kilpaili kotimaakunnassa kakkoseksi miesten pääsarjan 6,5 kilometrin matkalla. Voitosta Jussi kamppaili sekunnintarkasti seurakaverinsa MS Parman Henrik Väisäsen kanssa.

Ankelo vetäisi peräti 17 rastin radalla pohja-ajat kymmenellä välillä. Maalissa kellotettiin kahdeksan sekunnin ero Väisäseen. Molemmilta hyvä valmistautuminen SM-keskimatkoille Vaasassa ensi lauantaina.

Kemiössä Vakka-Rastin Matti Salonen suunnisti 12 osanottajan H65-sarjassa kakkoseksi ja sama sijoitus löytyi Maija Verhalle D75-sarjassa. Koitto Verha kilpaili H75:ssä yhdeksänneksi.

Veijo Viitanen