Perhekuntoutuskeskus Lauste laajentaa kuntoutukseen

0

Perhekuntoutuskeskus Lauste ja MLL:n Lasten ja Nuorten Kuntoutussäätiö Aamos ovat tehneet strategisen kumppanuussopimuksen. Sopimus mahdollistaa Perhekuntoutuskeskus Lausteen palveluiden laajentumisen kuntoutus- ja terapiapalveluihin. Perhekuntoutuskeskuksella on toimintaa myös Uudessakaupungissa.

– Jatkossa meillä on myös terveydenhuollon palveluita ja Kela-kuntoutusta. Olen iloinen siitä, että saamme kumppaniksemme Aamoksen erittäin ammattitaitoisen henkilöstön. Mikä tärkeintä, jaamme saman arvopohjan, Perhekuntoutuskeskus Lausteen toiminnanjohtaja Jussi Ketonen sanoo.

Kumppanuuden vaihtuminen MLL:stä Lausteeseen ei vaikuta Aamoksen palveluihin tai asiakassuhteisiin, vaan ne jatkuvat entisellään. Jatkossa asiakkaita palvellaan Aamos Kuntoutus- ja terapiapalvelut -nimen alla. Aamoksella on Turun seudulla noin 200 asiakasta.

Lastensuojelun sekä lasten ja nuorten kuntoutuspalveluiden toimintaympäristössä tapahtuneet muutokset vaativat alan toimijoilta ketteryyttä. Sote-palveluja painotetaan tulevaisuudessa entistä enemmän ennaltaehkäiseviin ja jälkihuollon palveluihin. Kahden voittoa tavoittelemattoman ja alalla pitkään toimineen organisaation kumppanuus vastaa tähän tilanteeseen.