Seve Korpijärvi ja Iida Lalla Korihaiden vuoden junioripelaajat

0
Iida Lalla ja Seve Korpijärvi vuoden junioripelaajina.

Korihaiden juniorit viettivät maanantaina perinteisiä kauden päättäjäisiä. Pohitullissa palkittiin ansioituneita junioreita ja toimihenkilöitä sekä annettiin perinteiset kiertopalkinnot. Satakunta nuorta koripalloilijaa pääsivät yhteisesti vielä viimeisen kerran muistelemaan päättynyttä kautta mehun ja munkin kera.

Vuoden junioripelaajiksi palkittiin Seve Korpijärvi ja Iida Lalla. Molemmat pelaajat edustivat Korihaita kauden aikana Koripalloliiton Susi All Star -leireillä sekä kumpikin saivat toukokuun alussa kutsun 15-vuotiaiden maajoukkueleirille.

Vuoden valmentajaksi valittiin MU16-joukkueen valmentaja Kim Saarinen. Korihaiden junioritiimi halusi myös muistaa Korihaiden naisjoukkueen valmentajia, Timo Korpijärveä ja Eero Siivosta, sekä apuna ollutta Bojan Sarcevicia Naisten I-divisioonan nousukarsintojen järjestämisestä.

Tänä vuonna juniorijoukkueiden valmentajat saivat päättää itse palkintokategoriat eli perinteistä MVP:tä ja kehittyneintä pelaajaa ei tarvinnut enää välttämättä palkita. Palkintokaiverruksissa lukikin tällä kertaa muun muassa ”Ahkerin harjoittelija”, ”Tsemppari” ja ”Vuoden puolustuspelaaja”.

Juniorijoukkueista Pikkusudet 2017–18, Pikkusudet nuoremmat ja Mikropojat kaikki pelaajat saivat muistoksi mitalin.

Juniorijoukkueiden palkinnot nappasivat:

Mikrotytöt: Kehittynein Verna Tähkänen

WU14: MVP Liinu Sarametsä + Kehittynein Ester Ala-Nikkola

WU16: MVP Iida Lalla + Kehittynein Emma Kallio

Naiset: Vuoden puolustuspelaajat Ellen Blomqvist ja Emilia Arnell

Minipojat 2011-12: Ahkerimmat harjoittelijat Frans Kuusisto ja Clef Simmons

MU13-14: Kehittynein Eetu Andersson + Tsemppari Lassi Valtonen

MU16: Tsemppari Alex Tamkorv + Aktiivisin Oskari Hannula