Uintivakkalaiset kisailivat ja palkitsivat uimareitaan

0
Emilia Tähkänen, Severi Saario, Sakari Tammela, Elmeri Laukkanen, Noel Kärki, Hilma Piitari, Niko Sinisalo, Tiia Mattila, Eemil Piitari ja Viljami Alho palkittiin Uinti-Vakan omissa kisoissa.

Uinti-Vakan uimarit kisailivat seuran omissa perinteisissä Kevät-uinneissa sunnuntaina 21.5. Kisoissa kaikki seuran uimarit pääsivät kisaamaan lähinnä omaa itseään ja hieman muitakin vastaan. Samalla perheenjäsenet pääsivät katsomoon ja saivat nähdä kuinka paljon uimarit ovat kehittyneet.

Samalla pidettiin seuran palkitsemistilaisuus, jossa kaikki uimarit palkittiin mitalein hienoista uinneista. Lisäksi palkittiin kaksi uimaria erikoispalkinnoin. Valmentajat olivat valinnet kauden 2022–2023 uimareista Tsemppariksi Niko Sinisalon ja Kehittyjäksi Noel Kärjen .

Kaudella 2022–2023 Uinti-Vakassa on ollut 16 uimaria, joista yhdeksän on kauden aikana kilpaillut. Uusia uimareita on saatu kivasti mukaan ja muutamia jäänyt myös pois.

Kauden aikana kilpailevat uimarit ovat osallistuneet 19 kilpailuun ja startteja on ollut näissä kilpailuissa yhteensä 115. Mitaleita on saatu yhteensä 20. Kilpailukausi alkaa olla loppusuoralla ja enää on jäljellä 10–13-vuotiaiden SM-kilpailut (Rollo-uinnit), joihin lähdetään kolmen uimarin voimin ensi viikolla.

Kaiken kaikkiaan kausi on ollut varsin onnistunut. Kaikki uimarit ovat parantaneet omia ennätyksiään ja edessä häämöttää ansaittu kesätauko. Vielä muutamat treenit altaassa ja ehkä pientä treeniä tulossa kesälläkin, muttei uiden. Kauden päättäjäisetkin ehdittiin viettää saunoen ja uiden, mitenkäs muutenkaan.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän