Varhan työntekijät saavat festariliput

0
Työntekijät saavat valita kuudesta lippuvaihtoehdosta.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen työntekijät saavat kesällä ilmaislipun valitsemalleen festivaalille. Yksi näistä festivaaleista on Karjurock. Satsauksella halutaan edistää hyvinvointialueen työntekijöiden yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia.

Festarisatsauksella halutaan edistää hyvinvointialueen työntekijöiden työhyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Aluehallitus päätti kokouksessaan 20.12. varata 500 000 euroa yhteisöllisyyden kehittämiseen. Rahan käyttötavasta sovittiin tämän kevään aikana henkilöstöjärjestöjen työryhmässä.

Varhan työntekijät voivat valita lipun Karjurockiin, DBTL:ään, Smugglerrokiin tai Friends & Music Festivaliin. Varhan henkilöstölle järjestetään tapahtumiin oma tapaamispiste, jossa on yllätysohjelmaa ja kilpailuja. Lisäksi henkilöstö saa Varhalle räätälöidyt pääsylippurannekkeet, jotta toisten varhalaisten tunnistaminen festareilla helpottuu.

Festarietu on tarjolla Varhan työntekijöille, joilla on voimassa oleva palvelusuhde ja jotka ovat 1.6.2023 mennessä työskennelleet hyvinvointialueella vähintään kolme kuukautta tämän vuoden aikana. Työajan pitää ylittää 20 prosenttia, eikä työntekijä ole yli 60 päivää kestävällä palkattomalla poissaololla. Varhassa on noin 23 000 työntekijää.

Kesäfestareiden lisäksi hyvinvointialueen työyksiköihin on varattu 25 euroa työhyvinvointirahaa henkilöä kohden.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän